На НТВ вирізали слова акторки Коренєвої про Сенцова – ЗМІ

На НТВ вирізали слова акторки Коренєвої про Сенцова – ЗМІ

31 Березня 2017
1279
31 Березня 2017
11:00

На НТВ вирізали слова акторки Коренєвої про Сенцова – ЗМІ

1279
Російський телеканал НТВ вирізав із телеверсії вручення премії «Ніка» слова режисерів Олексія Красовського й Віталія Манського, а також актриси Олени Коренєвої про політичну ситуацію в Росії й українського режисера Олега Сенцова, якого утримують у Росії.
На НТВ вирізали слова акторки Коренєвої про Сенцова – ЗМІ
На НТВ вирізали слова акторки Коренєвої про Сенцова – ЗМІ

Про це пише «Радіо Свобода» з посиланням на російське ЗМІ.

Трансляція премії йшла в ефірі каналу на Далекому Сході.

Як пише видання, з виступу актриси Коренєвої повністю вирізали слова про політичних в'язнів, зокрема, засудженого брата Олексія Навального й українського режисера Олега Сенцова. Із промови режисера Красовського залишили тільки слова подяки за премію: під час церемонії він виступив на захист затриманих на акціях протесту 26 березня. Те ж саме відбулося зі словами Віталія Манського, який порівняв Росію з Північною Кореєю: ці слова в трансляцію не потрапили.

Повідомляється також, що виступ режисера Сокурова показали повністю. Нагадаємо, він закликав політиків звернути увагу на акції 26 березня й закликав до діалогу з молоддю, а також виступив зі словами підтримки пана Сенцова.

Тридцята церемонія вручення кінематографічних нагород «Ніка» відбулася 28 березня.

Як писав «Детектор медіа», Російська актриса Олена Коренєва, володарка кінематографічної премії «Ніка» в номінації «Краща актриса другого плану», виступила на підтримку засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова. Лауреат кінематографічної премії «Ніка» в номінації «Честь і гідність» російський режисер Олександр Сокуров також виступив на підтримку Сенцова та  сказав, що чекає від президента Росії Володимира Путіна вирішення питання щодо долі режисера. Колег підтримав і режисер Манський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1279
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду