Дитяче «Євробачення-2017» пройде в Грузії

Дитяче «Євробачення-2017» пройде в Грузії

5 Лютого 2017
1949
5 Лютого 2017
12:03

Дитяче «Євробачення-2017» пройде в Грузії

1949
15-й конкурс пісні юніорського «Євробачення» відбудеться в листопаді 2017 року Грузії.
Дитяче «Євробачення-2017» пройде в Грузії
Дитяче «Євробачення-2017» пройде в Грузії

Про це йдеться в прес-релізі Європейської мовної спілки на офіційному сайті організації.

Грузія три рази за історію конкурсу вигравала дитяче «Євробачення» (в 2008, 2011 і 2016 роках), але при цьому країна вперше приймає у себе пісенний конкурс. Суспільник мовник Грузії GPB стане мовником-господарем конкурсу в 2017 році. Точну дату пісенного конкурсу буде оголошено пізніше.

Джон Ола Санд, директор EBUпо організації LiveEvents і супервайзер дитячого «Євробачення», сказав: «Ми тішимося тим фактом, що можемо принести улюблене шоу серед юних глядачів Європи в нову країну, яка показала таку відданість конкурсу. Минулорічний конкурс показав, що юніорський конкурс пісні є безцінною платформою для суспільних мовників, які підтримують молоді таланти, і у нас є повна впевненість в тому, що Суспільний мовник Грузії проведе велике шоу в листопаді цього року».

Нагадаємо, попередній, 14-й за рахунком юніорський конкурс пісні відбувся 20 листопада 2016 року в столиці Мальти Валетті. Переможцем конкурсу став представник Грузії Маріам Мамадашвілі з композицією Mzeo («Сонце»). Представниця України Софія Роль з композицією PlanetCravesforLove («Планета жадає любові») зайняла 14-е місце.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1949
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду