«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві

«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві

13 Грудня 2016
1326
13 Грудня 2016
14:47

«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві

1326
Інтернет-провайдер і провайдер кабельного ТБ «Воля» повідомив користувачів про повне відновлення послуг після ліквідації масштабної аварії.
«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві
«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві

Про це повідомляється на сторінці «Волі» у Facebook.

«Шановні абоненти! Приносимо вибачення за збій у роботі послуги Інтернет та відсутність доступу до сервісів "Воля", які виникли 12 грудня…У зв’язку із масштабною аварією ми не могли комунікувати з вами через корпоративні ресурси та колл-центр.

Наймасштабніша за останній час аварія сталася вчора, в понеділок, о 17.40, через внутрішнє ураження і втручання в роботу мережі, що призвели до збою роботи телекомунікаційного обладнання. На жаль, під ураження потрапили всі абоненти Києва. В інших містах "Волі" сервіси і послуги працювали безперебійно, але абоненти не могли залучитися підтримкою компанії у зв’язку з тим, що не працювали колл-центр, портал абонента "Мій кабінет" та "Воля Клуб"», - повідомляє компанія.

Як стверджує провайдер, компанія негайно почала відновлення сервісів.

«80% сервісів працювали вже о 23 годині. Сьогодні, о 6 год 47 хв доступ до послуг і сервісів було відновлено повністю. Ще раз приносимо вибачення за ситуацію, що виникла. Ми будемо комунікувати індивідуально з кожним абонентом, аби відновити довіру до наших послуг і сервісів», - повідомила «Воля».

Нагадаємо, увечері 12 грудня український інтернет-провайдер «Воля» повідомив користувачів у соцмережах, що через зовнішню атаку доступ до інтернет в Києві відбувається з перебоями.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду