У ТСН - нове оформлення випусків новин

У ТСН - нове оформлення випусків новин

5 Грудня 2016
4301
5 Грудня 2016
12:44

У ТСН - нове оформлення випусків новин

4301
У «Телевізійної служби новин», яка виходить на каналі «1+1», з’явилось нове графічне оформлення. Змінено редакторську графіку, колірну гамму та підхід до візуалізації новин
У ТСН - нове оформлення випусків новин
У ТСН - нове оформлення випусків новин

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як зазначено в релізі, редизайн заплановано в рамках 20-річчя ТСН. В основі концепції - рух, динаміка, час, інформаційні потоки і об'ємні смуги, які символізують земну кулю. Зокрема, змінено редакторську графіку, колірну гамму та підхід до візуалізації новин.

«Нашою метою було освіжити «упаковку» ТСН, додати більше динаміки і сучасності. При цьому залишитися впізнаваними і стати ближчими до глядача, намагаючись відповідати його очікуванням і побажанням», - розповів директор департаменту новин Сергій Попов.

Як зазначив керівник відділу дизайну телеканалу «1+1» Олексій Рєпік, під час роботи над оновленням стилю було створено понад 50 графічних елементів, розроблено інфографіку та модернізовано систему візуальних карт.

«Особливу увагу ми приділили функціоналу та розробці саме службової графіки. Адже важливо, щоб система дизайн-елементів допомагала глядачеві сприймати складний динамічний контент та направляла його»», – сказав пан Рєпін.

Нагадаємо, управління журналістських проектів групи «1+1 медіа» знімає документальний фільм «20 років ТСН», присвячений ювілею «Телевізійної служби новин».

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4301
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду