Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу

Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу

17 Листопада 2016
1722
17 Листопада 2016
11:30

Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу

1722
Онлайн-кінотеатр Fs.to заявляє, що не має офіційних представництв у соціальних мережах та не робив ніяких заяв про відновлення роботи. Ресурс закликав своїх користувачів та ЗМІ не піддаватися провокаціям та перевіряти факти.
Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу
Fs.to відхрестився від пабліків, які обіцяли відновити його роботу

Про це йдеться в офіційному зверненні Fs.to.

Команда повідомляє, що заяви про відновлення роботи ресурса, зроблені раніше «представництвом» Fs.to в соціальних мережах, є фейком.

«1. У нас немає ніяких офіційних представництв в соціальних мережах. Якщо хтось стверджує зворотнє – він бреше і вірити йому не варто ні в яких питаннях.

2.Твердження, зроблені від імені фейковий "представництв" є помилковими. Українські ЗМІ не дуже люблять перевіряти факти і радісно передруковують будь-яку інформацію, яка пахне скандалом.

3. "Сайт Fs.to обіцяє скоро відновити роботу" і подібні статті в великих ЗМІ, засновані на неперевіреній і брехливій інформації. І це погано.

4.Ми не просили і не просимо ні у кого підтримки. Зокрема, у відеоблогерів з дуже спірною репутацією. Інформація про це розноситься в соціальних мережах (можливо, ними самими), але це їх особиста ініціатива. Ми краще закриємо сайт назавжди, ніж будемо просити підтримки у таких людей.

5.Не все, що зараз відбувається – погано. Ситуація незрозуміла і є немаленькі шанси, що вона вирішиться в позитивну сторону. І поточне припинення роботи стане останнім не тільки для FS, а й для інших непрацюючих на даний момент сайтів», – повідомляється на сайті ресурсу.

Команда ресурсу просить користувачів не піддаватися на провокації та перевіряти факти. 

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів України FS.to.

Пізніше у соціальній мережі з'явилось повідомлення про те, що ресурс має намір відновити свою роботу на закордонних серверах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1722
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду