На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів

На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів

9 Листопада 2016
3249
9 Листопада 2016
14:30

На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів

3249
13 листопада о 18:30 на телеканалі «1+1» стартує новий серіал про народних обранців «Недотуркані» виробництва студії «Квартал 95»
На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів
На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Це комедійна історія про «нелегке» життя народних обранців. У дотепних та реалістичних скетчах з іронією, гумором і з достатньою часткою політичної сатири показано приховане від очей сторонніх життя Верховної Ради України», – йдеться в релізі.

Як повідомляється «1+1», спеціально для проекту були споруджені сесійний зал, їдальня Верховної Ради, робочі кабінети і «кулуари» Верховної Ради, де і відбуваються основні події фільму. Зйомки серіалу проходили в Києві.

Роль головного персонажа, депутата Дмитра Гришка виконав український актор Дмитро Суржиков, який знімався в серіалі «Родичі».

«Я дуже чекаю на прем'єру «Недотурканих». Крім того, що це дуже смішний серіал, він неймовірно актуальний і життєвий - на злобу дня, - коментує пан Суржиков. - Якщо говорити про мого персонажа, я вважаю, що Гришко – гравець з великої літери. Він чудовий маніпулятор, а наліт здорового цинізму дозволяє йому іронізувати над усім, що відбувається в Раді».

Ролі інших депутатів різних фракцій і партій виконали українські актори: Катерина Тишкевич, Євген Капорін, В'ячеслав Гиндин, Костянтин Корецький, Петро Нікітін, Андрій Дебрін, Максим Максим'юк.

У ситкомі також є паралельні сюжетні лінії за участю генпрокурора, журналіста і багатьох інших персонажів, ролі яких виконують: Андрій Романій, Олег Примогенов, В'ячеслав Ніколенко, Наталія Корецька, Олександр Ярема, Володимир Гончаров, Ірина Мельник, Костя Чернокрилюк і інші.

Режисери проекту – Кирило Бін та Олексій Кирющенко.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав зйомки 12-серійної комедії «Догори дриґом», яка є адаптацією іспанського формату «Alli Abajo» та 20-серійної мелодрами «Хороший хлопець», яка є адаптацією корейського формату «Nice Guy».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3249
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кузя
2723 дн. тому
Дуже полюбляю дивитися серіал "Матусі" на каналі "1+1". Почала дивитися після того, як послухала відгуки подруг. У серіалі знялися хороші актори. Це хороша весела комедія про те, як різко змінюється життя жінки, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники. Моя вечірня програма - це тепер завжди серіал "Матусі". Люблю "Плюси" за те, що завжди прикрашають завершення дня цим чудовим серіалом!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду