Завершився чат із Сергієм Костинським на «Детекторі медіа»

Завершився чат із Сергієм Костинським на «Детекторі медіа»

7 Листопада 2016
1056
7 Листопада 2016
14:13

Завершився чат із Сергієм Костинським на «Детекторі медіа»

1056
Завершився чат із Сергієм Костинським на «Детекторі медіа»
Завершився чат із Сергієм Костинським на «Детекторі медіа»

7 листопада о 14.00 на chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергія Костинського на тему: «Ліцензування Суспільного мовника: переоформлення та об’єднання ліцензій».

До обговорення пропонувалися питання: чи переоформлені ліцензії державних мовників; для чого відбувається об’єднання ліцензій радіомовників; розвиток телерадіомовлення в зоні проведення АТО та на території анексованого Криму: чи є шанс побачити громадянам на цих територіях Суспільне мовлення та ін.

Повний текст чату читайте найближчими днями на «Детекторі медіа».

Біографічна довідка:

Сергій Костинський закінчив Таврійський гуманітарно-екологічний інститут, факультет політології.

З вересня 2015 – член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Сфери відповідальності: здійснення наглядових функцій за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення; розвиток радіомовлення; розвиток телерадіомовлення в зоні проведення АТО, на територію анексованого Криму.

З березня по вересень 2015 – радник Міністра інформаційної політики України з питань інформаційної політики Криму. Відповідав, зокрема, за питання захисту свободи слова і преси, прав журналістів на території Криму, підтримку кримських ЗМІ, відновлення кримського телебачення і радіомовлення на материковій частині України. Брав участь у створенні Мультимедійної платформи іномовлення України. Опікувався розробкою і реалізацією соціальних комунікаційних кампаній щодо підтримки Криму та безстрокової інформаційної кампанії «Крим – це Україна».

2014-2015 – оглядач «Крим.Реалій» (Українська служба Радіо Свобода).

2014-2015 – експерт із питань інформаційної політики ГО «Кримський інститут стратегічних досліджень» (м. Київ).

Червень 2014 – змушений покинути Автономну Республіку Крим у зв’язку з її окупацією.

2007-2014 – директор дослідницької організації ТОВ «Фонд стратегічного консалтингу» (м. Сімферополь), що, в тому числі, виконувала дослідження для міжнародних організацій та здійснювала моніторинг соціально-економічної ситуації в контексті реалізації Стратегії економічного та соціального розвитку АР Крим на 2011-2020 рр.

2006-2008 – головний редактор кримських ділових видань «Правильний вибір», «Прайм» (м.Сімферополь).

Одружений.

Фото: Олексій Темченко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1056
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду