У Києві презентували книгу про Волинську трагедію

У Києві презентували книгу про Волинську трагедію

23 Жовтня 2016
1777
23 Жовтня 2016
12:30

У Києві презентували книгу про Волинську трагедію

1777
22 жовтня у Києві презентували книгу керівника Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича «За лаштунками «Волині-43». Невідома польсько-українська війна»
У Києві презентували книгу про Волинську трагедію
У Києві презентували книгу про Волинську трагедію

Про це повідомляє Інститут національної пам'яті (ІНП).

«Ця книжка – чи не перша спроба науково-популярного викладення історії польсько-українського конфлікту середини минулого століття. Автор пропонує поглянути на події 1943 року на Волині у контексті історії двох народів до, під час та після Другої світової війни», – йдеться  на сайті ІНП.

В основі дослідження – свідчення безпосередніх учасників подій, документи українського та польського підпілля, Армії Крайової та УПА, що були головними дійовими особами трагедії.

Нагадаємо, 17 жовтня ставло відомо, що у Києві скасували спеціальний показ польського фільму «Волинь», на презентацію якого мав приїхати режисер Войцех Смажовський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1777
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ALEKS
2741 дн. тому
Это не институт памяти а институт брехни и фальсификаций. Сколько раз ловили "за руку" за брехню а с него как с гуся вода. Хотя гранды капают исправно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду