До 30 вересня – прийом заявок на тижневе медіастажування в Польщі

До 30 вересня – прийом заявок на тижневе медіастажування в Польщі

22 Вересня 2016
1431
22 Вересня 2016
10:57

До 30 вересня – прийом заявок на тижневе медіастажування в Польщі

1431
Асоціація польських журналістів (АПЖ) у партнерстві з Національною спілкою журналістів України (НСЖУ) оголошує про черговий заохочувальний конкурс «Школа журналістики розслідувань 2016».
До 30 вересня – прийом заявок на тижневе медіастажування в Польщі
До 30 вересня – прийом заявок на тижневе медіастажування в Польщі

Про це повідомляє НСЖУ.

Цьогоріч шестеро журналістів, які зможуть взяти участь у тижневому стажуванні в Польщі, будуть відібрані у відкритому наборі. Тож до участі в конкурсі запрошуються представники всіх видів ЗМІ. 

Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно сформулювати тему матеріалу, над яким працюватиме журналіст, а також надати підтвердження від редакції щодо публікації щонайменше одного великого матеріалу за підсумками поїздки. Акцент організатори роблять на соціальній і суспільній тематиці.

Переможців визначить конкурсний комітет у складі представників НСЖУ та АПЖ.

Під час візиту до Польщі журналісти зможуть зустрітися з колегами із провідних польських видань, обговорити професійні питання, дізнатися про особливості розслідувальної журналістики в Польщі, матимуть час на збір матеріалів та підготовку власного розслідування. По завершенню від учасників очікують змістовний матеріал, пов'язаний із українсько-польською тематикою та проведення майстер-класів для студентів факультетів журналістики українських університетів.

Торік учасниками стажування, зокрема, стали переможці Українсько-польського конкурсу журналістської майстерності Юлія Абібок, Сергій Андрушко, Олег Дейнека, Олена Жежера, Тарас Зозулінський, Ірина Виртосу.  

Проект «Школа журналістики розслідувань 2016» проводять Асоціація польських журналістів у партнерстві з Національною спілкою журналістів України. Він відбувається за фінансової підтримки Програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення у регіоні» - RITA, яку реалізує Фонд Освіти для Демократії.

Охочі взяти участь у конкурсі, можуть подати заявку з обґрунтуванням теми розслідування на електронну адресу: oblik@nsju.org. Кожен, хто подасть заявку отримає для заповнення анекту учасника. Заявки приймаються до 30 вересня.

Тел. для довідок: (044) 235-87-66

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1431
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду