Тревел-шоу «Орел і решка» шукає нових ведучих

Тревел-шоу «Орел і решка» шукає нових ведучих

17 Вересня 2016
6568
17 Вересня 2016
19:40

Тревел-шоу «Орел і решка» шукає нових ведучих

6568
Проект про подорожі «Орел і решка», що виробляється студією TeenSpirit і транслюється на телеканалі «Інтер», оголосив про кастинг, в результаті якого буде обрано двох дівчат-ведучих.
Тревел-шоу «Орел і решка» шукає нових ведучих
Тревел-шоу «Орел і решка» шукає нових ведучих

Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці передачі.

На роль нової ведучої може претендувати дівчина віком 20-28 років, із знанням англійської мови, вмінням гарно говорити та імпровізувати в кадрі, навиками водіння автомобіля. Претендентка має бути готовою присвятити проекту весь свій час. 

Для того, аби подати свою кандидатуру на розгляд, необхідно написати листа на lotracasting@gmail.com, у якому вказати ПІП, вік, місто, рівень англійської мови, водійський стаж і категорію прав, номер телефону й коротку інформацію про себе. 

Нагадаємо, цієї осені в ефірі каналу «Інтер» транслюється 12-й сезон «Орла і решки», він присвячений навколосвітнім мандрам. 

Читайте нещодавнє інтерв'ю з продюсеркою тревел-проекту Оленою Синельниковою для «Детектора медіа» тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду