Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»

Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»

10 Вересня 2016
1599
10 Вересня 2016
14:52

Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»

1599
Група проукраїнських хакерів «Восток Вендетта», які знаходяться в окупованому Луганську, видалили головний пропагандистський YouTube-канал так званої «Луганської народної республіки», створеної сепаратистами, «ДТРК ЛНР».
Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»
Хакери з Луганська знищили YouTube-канал «ДТРК ЛНР»

Про це повідомляє «Громадське».

«ДТРК ЛНР» — канал, який було створено терористами «ЛНР» на базі державної телекомпанії «ЛОТ» після окупації Луганська у травні 2014 року.

«Хлопці, ми знову в строю! Передаємо привіт youtube-каналу ДТРК ЛНР!!! R.I.P. C повагою, "Восток Вендетта"!», - написали хакери.

Разом з каналом  «ДТРК ЛНР» на YouTube зник і весь відеоархів сепаратистського мовника. Наразі, на сайті «ДТРК ЛНР» немає жодного відеороліку.

Канал «ДТРК ЛНР» розповідав про лідера бойовиків Ігоря Плотницького та про начебто «економічне зростання» в «ЛНР», а також спеціалізувався на створенні проросійських пропагандистських матеріалів про Україну. Канал був єдиним та головним в окупованому Луганську.

Нагадаємо, Держкомтелерадіо повідомляє, що Луганська телерадіокомпанія («ЛОТ») припинила реєстрацію як юридична особа в статусі ОДТРК. Відповідний запис внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Луганська ОДТРК, як і всі обласні державні телерадіокомпанії, реформована у філію НТКУ, і тепер працює як регіональна дирекція.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду