YouTube тестує новий інтерфейс перегляду відео

YouTube тестує новий інтерфейс перегляду відео

20 Серпня 2016
1305
20 Серпня 2016
19:00

YouTube тестує новий інтерфейс перегляду відео

1305
Тепер узнати зміст відеоролика на YouTube можна буде без його відтворення. Google тестує новий інтерфейс, який дозволить зрозуміти, про що йдеться в відеофайл, одним наведенням мишки
YouTube тестує новий інтерфейс перегляду відео
YouTube тестує новий інтерфейс перегляду відео

Про це повідомляє iLenta.

Нова функція дозволить навести курсор миші на мініатюру відеоролика, і той почне частково відтворюватися. Google ПРИ ЦЬОМУ не розкриває деталей, як будуть вибиратися уривки відео для попереднього перегляду. Можливо, їх будуть вказувати автори відео, а можливо – вибирати сам YouTube.

В даний час зміни можуть побачити тільки учасники програми тестування YouTube. Про терміни впровадження нової функції для всіх користувачів поки нічого не відомо.

Нагадаємо, команда дослідників з Каліфорнійського університету Берклі спільно з вченими з університету Джорджтаун (округ Колумбія) розробили спосіб як зламати мобільний пристрій за допомогою голосових команд, вбудованих в відео на YouTube.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1305
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду