Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні

Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні

15 Серпня 2016
1392
15 Серпня 2016
09:39

Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні

1392
Народний депутат Олександр Онищенко, який звинувачується в завданні державі збитків на суму 1,6 млрд доларів, анонсував свою прес-конференцію у Лондоні найближчим часом та збирається зврнутись до Європейського суду
Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні
Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я готую прес-конференцію тут, у Лондоні найближчим часом, тому я не хочу говорити наперед усього, що у мене напрацьовано, ви незабаром почуєте про все те, що відбувається з боку української влади щодо мене», – заявив пан Онищенко.

Він також заявив, що має намір звернутися до Європейського суду з прав людини через «політичне переслідування в Україні».

«У мене є стовідсоткові докази політичного підґрунтя всього цього, і з огляду на те, що в Україні про це просто ніхто не буде слухати..., розраховувати на якесь справедливе рішення я не буду. Тому я вирішив це робити через Європейський суд, через який я зможу довести, що це справа політична, і домогтися якихось результатів», –  сказав пан Онищенко.

Як раніше писала «Українська правда», 9 серпня Солом'янський райсуд Києва дозволив затримання і арешт депутата Онищенка. 11 серпня українське бюро Інтерполу отримало матеріали для оголошення в міжнародний розшук депутата Онищенка і планує передати їх в Інтерпол.

Нагадаємо, депутата Онищенка звинувачують в незаконному привласненні коштів державної компанії «Укргазвидобування» і завданні державі збитків на суму 1,6 млрд доларів.

На фото – Олександр Онищенко

Фото: biz.liga.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду