На півночі Криму відключили інтернет з метою безпеки – «Дождь»

На півночі Криму відключили інтернет з метою безпеки – «Дождь»

12 Серпня 2016
1389
12 Серпня 2016
09:43

На півночі Криму відключили інтернет з метою безпеки – «Дождь»

1389
Жителям півночі Криму в районі міста Армянськ відключили інтернет «з метою безпеки» після перестрілки на кордоні з Україною і затримання ФСБ Росії «підозрюваних у підготовці теракту на півострові»
На півночі Криму відключили інтернет з метою безпеки – «Дождь»
На півночі Криму відключили інтернет з метою безпеки – «Дождь»

Про це пише «Дождь», посилаючись на «сенатора» від Криму, члена комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Ольгу Ковітіді.

«З метою безпеки (відключили інтернет – ред.). Це потрібно для того, щоб певні спецслужби ... не було проникнення ... З метою безпеки потрібні, перш за все, ці заходи, і люди це розуміють», – розповіла Ковітіді.

Раніше, як пише «Дождь»,  «Кримтелеком» повідомив про перебої з інтернетом в північних районах Криму. Тоді оператор зв'язку пов'язав це з проведенням технологічних робіт на мережах передач даних.

Як відомо, 10 серпня, російська ФСБ поширила заяву, про начебто дві спроби українських військових напасти на Крим та влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ.

Нагадаємо, в Росї Федеральна служба безпеки (ФСБ) показала відео, на якому видно арсенал зброї, нібито вилучений у «українських диверсантів» та затриманий «організатор терактів» Євегн Панов. 

Пізніше  російське інформаційне агентство «Интерфакс» у якості ілюстрації до статті «Целями украинских диверсантов в Крыму были жизненно важные объекты» опублікувало фото намету, в якому нібито ночували «українські диверсанти» в окупованому Криму. Пізніше з'ясувалося, що фото взято з фотостоку Fotolia і не має ніякого стосунку до провокації ФСБ.

11 серпня російська радіостанція «Эхо Москвы» провела опитування читачів та слухачів про те, чи повинна Росія напасти на Україну.

Фото: epizod.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1389
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду