«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством

«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством

5 Серпня 2016
1544
5 Серпня 2016
14:51

«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством

1544
5 серпня Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» та Кувейтське інформаційне агентство «KUNA» підписали Угоду про співпрацю за участі українських та кувейтських посадовців і дипломатів
«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством
«Укрінформ» співпрацюватиме з Кувейтським інформаційним агентством

Про це на своєму сайті повідомляє «Укрінформ».

Як зазначає українська інформагенція, документ підписали заступник генерального директора «Укрінформу»  Марина Сингаївська та генеральний директор агентства KUNA Шейх Мубарак Дуайж Ас-Сабах.

«Підписання Угоди дозволить розвивати двостороннє співробітництво, отримувати новини з першоджерела як в Кувейті, так і в Україні»,  наголосив Шейх Мубарак Дуайж.

Присутня на заході перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова наголосила, що «картинка російських ЗМІ про Україну є викривленою», тому в української сторони  існує висока зацікавленість у безпосередній співпраці із закордонними інформаційними агентствами.

 «Безпосереднє ж співробітництво із закордонними ЗМІ – це можливість поширювати правду про ситуацію у країні», – цитує пані Джапарову кореспондент «Укрінформу».

В свою чергу кувейтська сторона висловила сподівання проводити обмін достовірною інформацією з перших рук.

 В якому форматі відбуватиметься співпраця і чи будуть працювати власкори агенцій в обох країнах – поки що не повідомляється, але іноземна сторона вже запросила українських журналістів восени відвідати спеціалізований форум у Кувейті та обмінятися безпосередніми контактами на рівні профільних міністерств.

Нагадаємо, нещодавно, за результатами цьогорічного конкурсу редакції, журналістом року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» став власний кореспондент у країнах Балтії та Росії Олег Кудрін.

Фото: «Укрінформ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1544
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду