У Білогірському районі Криму мовить українське ТБ – окупаційна влада обурена

У Білогірському районі Криму мовить українське ТБ – окупаційна влада обурена

4 Серпня 2016
1679
4 Серпня 2016
14:24

У Білогірському районі Криму мовить українське ТБ – окупаційна влада обурена

1679
Так званий «глава парламенту Криму» Володимир Константинов обіцяє припинити українське мовлення в Білогірському районі окупованого Росією півострова.
У Білогірському районі Криму мовить українське ТБ – окупаційна влада обурена
У Білогірському районі Криму мовить українське ТБ – окупаційна влада обурена

Про це він заявив у своєму Facebook.

«Напередодні виборів відвідав сьогодні Білогірський район… Окремо стоять питання надання якісного зв'язку і трансляції російських телеканалів: як виявилося, поганий сигнал мобільного зв'язку і з незрозумілих причин йде мовлення виключно українського ТБ. Обов'язково розберуся з цими питаннями. Чому місцеве керівництво залишалося байдуже до цих пір - для мене питання», - заявив Володимир Константинов.

Напередодні керівник Російської телевізійної і радіомовної мережі (РТРС) Андрій Романченко заявив, що до кінця 2018 року в Криму транслюватимуть 20 російських телеканалів, передає «Радіо Свобода».

Нагадаємо, 26 травня український радіосигнал почав надходити на територію окупованого Криму. В АР Крим на частоті 101.4 FM почало мовити «Українське радіо».

9 червня голова Служби безпеки України (СБУ) Василь Грицак разом з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим оглянули комплекс ретрансляторів, які забезпечують передачу сигналу українських ЗМІ на тимчасово окуповану територію АР Крим та південні райони Херсонської області. Під час огляду вежі було продемонстровано її роботу та  представлена інформація про технологію роботи спрямованого сигналу українського мовлення на територію анексованого Криму.

10 червня голова Нацуради Юрій Артеменко повідомив, що у селі Чонгар Генічеського району встановлено вежу, завдяки якій налагоджено подачу українського радіосигналу у тестовому режимі через 5-кіловатний передавач на територію південних районів області та в окупований Крим. Також ведеться робота по будівництву телевежі у селі Чонгар, а також планується встановлення другої вежі у смт Каланчак.

3 серпня стало відомо про те, що на території анексованого Росією Криму заблоковано сайт телеканалу ATR і сайт видання «События Крыма».

Раніше в північній, центральній та західній частинах анексованого Росією Криму доступ до сайту проекта «Радіо Свобода» «Крим.Реалії» частково заблокували провайдери «Воля», «Ардінвест», «Трінет», «Міранда-медіа», «Скай-лайн», «Апекс Крим» (Керч), Kerch.net.

На фото – Володимир Константинов у Білогірському районі

Фото: Facebook

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду