У Москві застрелили оператора ВДТРК

У Москві застрелили оператора ВДТРК

22 Липня 2016
1377
22 Липня 2016
00:01

У Москві застрелили оператора ВДТРК

1377
У Москві порушено кримінальну справу за фактом убивства оператора Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК) Андрія Назаренка
У Москві застрелили оператора ВДТРК
У Москві застрелили оператора ВДТРК

Про це повідомило агентство ТАСС з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. Раніше інформацію про вбивство публікувала Meduza як непідтверджену.

Офіційну позицію ТАСС озвучила старша помічниця керівника головного слідчого управління СК РФ по Москві Юлія Іванова: за фактом виявлення тіла 43-річного жителя столиці порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ (вбивство).

«За версією слідства, 20 липня в квартирі одного з житлових будинків по Великій Фільовській вулиці син виявив тіло батька з ознаками насильницької смерті у вигляді двох вогнепальних поранень в області голови і тулуба», – зазначила представниця ГСУ. Призначено судмедекспертизу, встановлюються обставини злочину.

Нагадаємо, 20 липня, коментуючи вбивство в Києві журналіста Павла Шеремета, директорка департаменту інформації і друку в Міністерстві закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що «Україна перетворилася в братську могилу журналістів і журналістики».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду