В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції

В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції

17 Липня 2016
1275
17 Липня 2016
16:32

В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції

1275
Сьогодні, 17 липня, інтернет-провайдери в Єревані відключали доступ до соціальної мережі Facebook після інформації про збройне захоплення будівлі поліції і внутрішніх військ в столиці Вірменії прибічниками вірменської опозиції.
В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції
В Єревані відключали Facebook через збройне захоплення будівлі поліції

Про це повідомляє «Європейська правда».

«Є повідомлення, що деякі ключові провайдери відключили доступ до Facebook. Це ключова платформа для поширення інформації опозицією», - написав вірменський журналіст Артур Папян на своїй сторінці у Twitter.

Згодом на сторінці журналіста появилося повідомлення про те, що доступ до соцмережі відновлено.

Нагадаємо, у Єревані вранці 17 липня скоєно збройний напад на полк патрульно-сторожової служби поліції Вірменії. За інформацією ЗМІ,  напад вчинила група озброєних прихильників опозиціонера Жирайра Сефиляна. Під час захоплення полку відбулася перестрілка. Є загиблі та поранені.

Станом на 12.00 стало відомо, що озброєне угруповання, яке захопило вранці в неділю будівлю поліції і внутрішніх військ в Єревані, утримує в заручниках вісім поліцейських. Про це повідомляє російське інформагентство «Інтерфакс» з посиланням на депутата парламенту Вірменії Нікола Пашиняна.

Серед заручників -  заступник начальника поліції Вірменії генерал-майор Вардан Єгіазарян.

Нікол Пашинян з ранку перебував на місці інциденту і вів переговори з угрупуванням. Він повідомив, що озброєне угрупування «вимагає відставки керівництва республіки та звільнення свого соратника Жирайра Сефиляна».

Один з членів збройного угруповання Павел Манукян заявив журналістам, що «убитий один поліцейський», повідомляють місцеві ЗМІ.

Станом на 15.00 заступник начальника поліції Вірменії Унан Погосян заявив, що в даний час з представниками опозиційної групи «Установчий парламент», які захопили поліцейське управління в єреванському районі Еребуні, ведуться переговори. Водночас він підкреслив, що у поліції і правоохоронних органів є сили і засоби, щоб нейтралізувати нападників. Про це повідомляє видання «15 минут» з посиланням на вірменське бюро «Радіо Свобода» azatutyun.am.

Фото: censor.net.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1275
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду