Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов

Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов

8 Липня 2016
4413

Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов

4413
Новим головним редактором газети «Аргументы и Факты в Украине» («АиФ») став Олексій Степанов, який останні три місяці працював на посаді виконуючого обов'язки головного редактора видання.
Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов
Тижневик «Аргументы и Факты в Украине» очолив Олексій Степанов

Про своє призначення Степанов написав у Facebook.

Як зазначається на сайті «АиФ», газета продовжить роботу в такому ж форматі, як і працювала останні півтора роки.

«Ми будемо і далі розповідати нашим читачам про найважливіше, пояснювати, що відбувається. Продовжимо говорити безпосередньо з владою, вимагати від неї реформ і результатів. Будемо слухати, критикувати, а коли потрібно – і підтримувати. Особлива увага – як завжди – на «соціалці»: у важкі часи немає нічого важливішого. І, звичайно, як і раніше, щотижня будемо шукати і знаходити для наших читачів ексклюзивну інформацію: фірмові інтерв'ю, свіжі інсайда, перевірена інформація з перших рук – це наше все. Думаю, все у нас вийде», – розказав Степанов.

Олексій Степанов має вищу журналістську освіту, яку здобув у Харківському національному університеті імені Каразіна. З 2002 по 2009 роки працював журналістом, редактором і випусковим редактором в «КП» в Україні. У 2009-2010 роках обіймав посаду редактора в журналі Weekly.ua. Працювати в «Аргументи і Фактах в Україні» почав з грудня 2013 року.

В квітні цього року, після того, як з посади керівника «АиФ» в Україні пішов Андрій Хрустальов, Степанов став виконуючим обов'язки головного редактора.

На фото - Олексій Степанов

Фото: «АиФ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду