У Мелітополі співробітники тепломереж напали на місцеву журналістку (ВІДЕО)

У Мелітополі співробітники тепломереж напали на місцеву журналістку (ВІДЕО)

1 Липня 2016
1512

У Мелітополі співробітники тепломереж напали на місцеву журналістку (ВІДЕО)

1512
29 червня на мелітопольську журналістку (Запорізька область) Світлану Залізецьку було здійснено напад, коли вона проводила відео зйомку на зборах місцевого ТОВ «Мелітопольські тепломережі».
У Мелітополі співробітники тепломереж напали на місцеву журналістку (ВІДЕО)
У Мелітополі співробітники тепломереж напали на місцеву журналістку (ВІДЕО)

Кореспондентка заявила поліції, що їй заважали виконувати професійні обов’язки та спричинили тілесні ушкодження, повідомляє Відділ комунікації Головного управляння Нацполіції (ГУ НП) в Запорізькій області.

«30 червня 2016 року до Мелітопольського відділу ГУ НП в Запорізькій області звернулась кореспондент одного з місцевих друкованих видань. Жінка повідомила, що 29 червня 2016 року о пів на восьму годину ранку на території ПрАТ "Мелітопольські тепломережі" в м. Мелітополь, громадянкаперешкоджала їй вести репортаж та проводити фотозйомку, намагалась відібрати фотоапарат. Своїми діями остання спричинила заявниці тілесні ушкодження, у вигляді синців та подряпин на руках», - повідомляє поліція.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Головного управління Нацполіції області та Мелітопольського відділу поліції.

Відомості про подію внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо журналіста). Такі дії караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Хід розслідування взято на контроль керівництвом ГУ НП в Запорізькій області.

Інцидент зафіксований на відео, яке розміщене на YouTube користувачем під ніком «Николай Борзов» під назвою «Ганьба Зализецкой».  

На відео видно, що між директором підприємства ТОВ «Мелітопольські тепломережі» Костянтином Тюріним почалася словесна перепалка. Згодом до журналістки підійшов один із співробітників підприємства, який намагався зашкодити їй знімати інцидент на фотоапарат. Після цього на журналістку напала співробітниця підприємства (як пише видання «Местные вести», родичка директора) і почала вибивати з її рук фотоапарат. Напад відбувався під оплески присутніх на зборах.

Фото:  «Местные вести»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду