Українські формати – в трійці найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV

Українські формати – в трійці найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV

21 Червня 2016
1139
21 Червня 2016
16:37

Українські формати – в трійці найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV

1139
За кількістю набраних балів від медіа-експертів з різних країн світу два українські формати студії «Квартал 95» лідирують на конкурсі форматів Pitch & Play Live, фінал якого пройде під час телеринку NATPE Europe Budapest 27-30 червня в Угорщині.
Українські формати – в трійці найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV
Українські формати – в трійці найкращих конкурсу Pitch & Play від CEETV

Про це повідомляє прес-служба студії.

Формат «Розсміши коміка. Діти» (Crack Them Up. Kids) виробництва студії «Квартал 95» набрав найбільшу кількість балів – 58. На другому місці з 54 балами формат з Естонії  Best Offer (Osakond) – шоу, де знаменитості в режимі реального часу розміщують на онлайн-аукціоні свої особисті речі, і вручені на аукціоні кошти передаються на благодійні цілі.  Український формат проекту «Вгадай ящик» (Pick the Right Box), виробництвом якого спільно займалися студія «Квартал 95» і Gaudi Studio, посів третє місце, набравши 52 бали. 

Всі три формати фіналістів будуть представлені в Будапешті під час сесії Pitch & Play Live в середу, 29 червня. Тоді ж журі розгляне всі три формату і вибере переможця конкурсу.

Оцінювати фіналістів будуть медіа-експерти з різних країн: генеральний директор і президент ITV Inter Medya Кан Окан, керуючий директор Armoza Formats Амос Ньюманн і директор по Центральній і Східній Європі департаменту Formats & Content Development в Modern Times Group Гіртс Ліціс.

Художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, відмітив, що такі результати конкурсу підтверджують великий потенціал шоу, інтерес до них в різних країнах і можливість міжнародної дистрибуції.

«Розсміши коміка. Діти» дуже щирий, чесний і емоційний проект за участю дітей кращих людей на Землі. Я пам'ятаю свої переживання, коли на знімальний майданчик як одна з учасниць вийшла моя дочка Саша. Це ні з чим незрівнянні емоції. Ми віримо, що у проекту будуть нові сезони  і в Україні, і в інших країнах. Що ж стосується шоу «Вгадай ящик» це дуже видовищний і захоплюючий проект про змагання зірок і звичайних, але теж талановитих людей, який ми придумали і реалізували з командою Gaudi Studio. Це шоу, яке дозволяє будь-якій людині повірити в себе, продемонструвати мільйонам свої знання і вміння і битися з тими селебрітіз, хто досяг великих висот у своїй справі», – сказав Зеленський.

Як повідомляється, кожен формат журі оцінювали за трьома критеріями: оригінальність, універсальність і інтернаціональність. Члени комітету розглянули кожен з десяти обраних раніше форматів і проголосували за всіма трьома критеріями з оцінками від 1 до 5. Остаточний рейтинг був визначений підсумковою сумою балів п'яти членів комісії.

Нагадаємо, раніше до десятки найкращих форматів конкурсу потрапили два телевізійних проекти студії «Квартал 95», два формати власної розробки «1+1 Продакшн» і один формат виробництва Film.ua за участі OK Media та Burda Creative Group. Також в десятці були Естонія, Греція, Росія, Литва та Хорватія.

Повний рейтинг десяти обраних форматів конкурсу Pitch & Play Live:

Crack Them Up.Kids («Квартал 95», Україна) – 58 балів

Best Offer (Osakond, Естонія) – 54 бали

Pick the Right Box («Квартал 95», Gaudi Studio, Україна) – 52 бали

Teach Your Wife to Drive (UA Formats, Україна) –50 балів

Quizdom (Alpha TV, Греція) – 43.5 бала

Christmas Fairy Tale (1 + 1 Production, Україна) –43 бали

Common Language (1 + 1 Production, Україна) – 39 балів

Children Sing (Ilyin Georgy Borisovich, Росія) – 38 балів

What and Why (Valius, Литва) – 35 балів

Quiz Situation (Trigon Production, Хорватія) – 34 бали.

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду