В Чикаго під час онлайн-трансляції застрелили людину

В Чикаго під час онлайн-трансляції застрелили людину

17 Червня 2016
1322
17 Червня 2016
18:05

В Чикаго під час онлайн-трансляції застрелили людину

1322
В американському місті Чикаго 28-річний Антоніо Перкінс зафіксував на відео власну смерть. В чоловіка стріляли під час його аматорської онлайн-трансляції на Facebook Live
В Чикаго під час онлайн-трансляції застрелили людину
В Чикаго під час онлайн-трансляції застрелили людину

Про це повідомляє The Chicago Tribune.

На розміщеному в YouTube записі видно, що чоловік знімав свою прогулянку з сім'єю. Пізніше він звернув увагу на небезпеку. Далі - чутні постріли, смартфон падає на землю. Камера припиняє знімати картинку, але фіксує звук. Чути крики і плач жінок.

Як пише видання, 28-річний Тоні Перкінс помер в госпіталі від вогнепального поранення голови й шиї.

Батько вбитого стверджує, що його син був хорошою людиною і ніколи не був пов'язаний зі злочинністю. В поліції повідомили, що Перкінс раніше мав відношення до однієї з вуличних банд. Нещодавно він влаштувався на роботу в ресторан швидкого харчування. У вбитого залишилося троє неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, американець Омар Матін, який у ніч на 12 червня застрелив 49 осіб у гей-клубі Pulse в Орландо, під час масового вбивства писав у Facebook і шукав у соціальній мережі реакцію на напад.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду