Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам

Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам

4 Квітня 2016
2665
4 Квітня 2016
10:01

Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам

2665
Вчора, 3 квітня, три українські телеканали показали інтерв'ю Президент України Петра Порошенка.
Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам
Порошенко дав інтерв'ю українським телеканалам

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Інтерв’ю транслювалося в ефірі телеканалу «Інтер» о 19.40, телеканалу «Україна» о 19.45 - після підсумкового випуску «Події тижня»,  на телеканалі ICTV - о 20.20, по завершенні програми «Факти тижня».

Перед цим в соцмережах активно обговорювалась реакція Петра Порошенка на редакційну статтю New York Times щодо корупції в Україні під час прес-конференції у ході його візиту до США.

Нагадаємо, газета New York Times опублікувала статтю про неефективну боротьбу із корупцією в Україні. Головна претензія звучала так:  президент, прем'єр-міністр і парламент України мають усвідомити, що Міжнародний валютний фонд і країни-донори, в тому числі США, не можуть продовжувати «кидати лопатою» гроші в корумповане болото, якщо уряд не почне формування демократичного правління, чого українці вимагали під час Майдану.

У відповідь Петро Порошенко заявив, що проти України ведеться гібридна війна, у т.ч. - шляхом розповсюдження інформації, яка дискредитує Україну. 

Користувачі зауважували, що президент повинен негайно зібрали прес-конференцію і пояснити свою позицію. Натомість Петро Порошенко дав роз’яснення у Facebook і написав, що його висловлювання щодо редакційної статті у New York Times невірно інтерпретували.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду