Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»

Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»

30 Березня 2016
1578
30 Березня 2016
14:22

Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»

1578
29 березня в окупованому Росією Криму було заблоковане інтернет-видання «15 минут», що входить до кримськотатарського холдингу ATR, редакція якого працює у Києві.
Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»
Роскомнагляд заблокував у Криму інтернет-видання «15 минут»

Про це повідомляє сайт «15 минут» з посиланням на джерела з Криму, які поінформували, що інтернет-видання було заблоковане приблизно о 19.45 29 березня.

Як видно з повідомлення, яке висвічується на екрані користувачів, сайт «15 минут» внесений до «Єдиного реєстру заборонених сайтів», тому що начебто містить інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено.

30 березня видання повідомило, що у зв'язку з тим, що Роскомнагляд заблокував 29 березня доступ до сайту «15 минут» в Криму, редакція буде розміщувати всі новини в повному обсязі на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook, а саме - ATR, «15 минут», групі ATR Channel, а також в мережі «Одноклассники» в групі «Первое крымскотатарское телевидение ATR».

«Закликаємо всіх наших читачів додаватися в наші групи в соціальних мережах і стежити за оновленнями», - повідомляє редакція.

Нагадаємо,  колектив інтернет-видання «15 минут», що входить до кримськотатарського медіахолдингу ATR, 16 грудня 2015 року повідомив про припинення роботи у Криму. Власник холдингу Ленур Іслямов заявив, що на півострові не залишилося вільної журналістики, журналісти працюють під тиском і запропонував співробітникам сайту переїхати до материкової України, щоб продовжити роботу на сайті «15 минут». Колишній колектив «15 минут» заявляє, що буде створювати нове інтернет-видання.

21 грудня, редакція інформаційного порталу «15 минут», яке припинило свою діяльність в окупованому Росією Криму, заявила, що відновлює свою роботу з Києва.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1578
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду