Видання C21 Media відзначило серіал «Останній москаль» як один з кращих форматів

Видання C21 Media відзначило серіал «Останній москаль» як один з кращих форматів

25 Березня 2016
1974
25 Березня 2016
14:56

Видання C21 Media відзначило серіал «Останній москаль» як один з кращих форматів

1974
Міжнародний журнал С21 Media опублікував шорт-лист премії International Format Awards. Серіал «Останній москаль» виробництва «1+1 Продакшн», який демонструється на каналі «1+1», потрапив у ТОП в номінації «кращий сценарний формат».
Видання C21 Media відзначило серіал «Останній москаль» як один з кращих форматів
Видання C21 Media відзначило серіал «Останній москаль» як один з кращих форматів

Про це йдеться на сайті видання.

Чотири серіали, які потрапили у шорт-лист премії International Format Awards  – британський Humans, ізраїльський False Flage, німецький The last cop та український «Останній москаль» - було відібрано із 20 претендентів, повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

До складу жюрі премії входять професіонали світової телевізійної індустрії - програмні директори каналів, форматники і телевізійні продюсери.

«За цей рік серіал нашого каналу став не тільки сучасним українським феноменом, але і потрапив у фокус уваги міжнародної телевізійної спільноти. У номінації за версією видання С21 ми у прекрасній компанії дуже сильних художніх проектів, це велика честь і привід для радості для усієї команди», - сказала Олена Васильєва, головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1».

«Дуже хочеться, щоб основна ідея формату – городянин із вкрай "цивілізованого" суспільства потрапляє в іншу реальність – занадто консервативну, традиціоналістку провінцію і те, як це трансформує життя усіх герої історії, працювало на інших територіях. І номінація С21 допоможе успішному формату та актуальній на сьогоднішній день ідеї змін у суспільстві», - сказала Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер «1+1 Продакшн».

Варто нагадати, що «вкрай «цивілізованим» суспільством», з якого головний герой серіалу потрапляє в українське село у Карпатах, є Москва.

Перший сезон серіалу із 16 серій транслювався на каналі «1+1» з 14 по 23 квітня 2015 року. Серіал став найрейтинговішим продуктом на українському телебаченні за 2014-2015 рік за аудиторією «18-54, вся Україна», а також найрейтинговішим серіалом за 2009-2015 роки за цією ж аудиторією.

Сценаристом комедії «Останній Москаль» став Микола Куцик, режисер -  Семен Горов.

Як повідомляє канал, глядачі побачать прем’єру другого сезону проекту «Останній москаль» у ефірі телеканалу «1+1» цієї весни.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1974
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду