31 жовтня на форумі Global Ukrainians – презентація університету майбутнього та інформаційного агентства

27 Жовтня 2015
906
27 Жовтня 2015
18:47

31 жовтня на форумі Global Ukrainians – презентація університету майбутнього та інформаційного агентства

906
31 жовтня на форумі Global Ukrainians – презентація університету майбутнього та інформаційного агентства

31 жовтня в Києві відбудеться ІІ Форум українців-експатів Global Ukrainians. Захід проходитиме в приміщенні Києво-Могилянської бізнес-школи (вул. Волоська 8/5, корп. 4). Реєстрація розпочнеться о 9.30.

 

Прес-брифінг для журналістів запланований на 3 листопада (деталі нижче).

 

Організатор Форуму - Міжнародна громадська організація Global Ukraine. Це мережа молодих високоосвічених українських лідерів-експатів, які мають міжнародний досвід та глобальне мислення. Global Ukraine створює комунікаційну платформу для українців із США, Канади, Австралії, Японії, країн ЄС, Азії, арабського світу.

 

За словами Віолети Москалу, ініціаторки та співзасновниці Global Ukrainians, метою ІІ Форуму є презентація та обговорення народної культурної та бізнес дипломатії, над якими останні три місяці працювали учасники мережі. Це буде план конкретних дій за такими напрямками: інформаційна політика, просування сучасної української культури, економічний розвиток та освітні проекти.

 

«ІІ Форум Global Ukrainians - це насамперед масштабний нетворкінг. Його метою є презентація стратегії народної дипломатії, та підготовка проведення загальних зборів Global Ukrainians, які заплановані на січень 2016 року», -  сказала Віолета Москалу.

 

Участь у обговорені стратегії візьмуть представники МЗС, Національної ради реформ, громадських та бізнес організацій, залучених до Програми просування інтересів України у світі.

 

Серед українських експатів, учасників мережі Global Ukrainians, до Києва приїдуть: Нік Білогорський (Каліфорнія, США, Nova Ukrainе), Олексій Москаленко (Шанхай, Українська Асоціація Шанхаю), Любов Шипович та Наталія Ширба (Нью-Йорк, США, Razom for Ukraine), Марія Швед (Каїр, Єгипет), Іван Огілчин (Вашингтон, США), Наталія Панченко (Варшава, Польща, Fundacja Otwarty Dialog та Euromaidan Warszawa), Павло Котенко (Україна - Японія), Василіса Ганжа (ОАЕ, координатор діаспори), Наталія Мазна (Греція, активіст української діаспори), Юлія Олександрів (Швеція), Микола Воробйов (Вашингтон, США, Center for Eastern European Perspectives), Тарас Полатайко (Канада - Україна, Чернівецький центр сучасного мистецтва).

 

Онлайн участь у дискусії II Форуму братимуть українські експати з Індії, Мексики, Об'єднаних Арабських Еміратів та Китаю.

 

Також під час форуму глобальні українці презентуватимуть нові проекти. Серед них - програма розвитку українського експорту Global Ukraine Business, університет майбутнього Global Ukraine Academy та інформаційне агентство Global Ukraine News.

 

«Під час II Форуму ми хочемо створити коаліцію експатів, які вже готові запускати разом нові стартапи глобального масштабу. Ми бачимо нашу платформу як потужний "синерджайзер" для акселерації іноваційних проектів на користь України», - зазначила Віолета Москалу.

 

Детальніше з програмою Форуму можна ознайомитись тут.

 

Більше про Global Ukrainians можна дізнатися на сайті та на сторінці у Facebook.

 

Деталі щодо прес-брифінгу

 

Дата: 3 листопада 2015 року об 11.30.

 

Місце проведення: Український Кризовий Медіа-Центр (вулиця Хрещатик, 2).

 

Стратегію народної дипломатії презентуватимуть Віолета Москалу, ініціаторка та співзасновниця Global Ukrainians, Олена Бекреньова, директор Фонду Богдана Гаврилишина, та Сергій Лобойко, керівник Центру Розвитку Інновацій Києво-Могилянської Академії  -  члени наглядової ради Global Ukraine.

 

Акредитація ЗМІ обов'язкова і за посиланням: на форум, на прес-брифінг.

 

PR-координатор  - Христина Кошулинська,  063 071 76 58, eretja@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
906
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду