18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»

18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»

15 Жовтня 2015
2231
15 Жовтня 2015
15:44

18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»

2231
18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»
18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»

18 жовтня, з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень» після реконструкції, відбудеться спеціальна подія - показ кіноальманаху «Жовтневий» від кінофестивалю Inspire FilmFest. Показ відбудеться о 16.30. Вхід вільний

 

Спецподія відбудеться  за ініціативи директора кінотеатру «Жовтень» Людмили Горделадзе та актора, режисера Віктора Андрієнка. Організатори кінопоказу - творче об'єднання Future Projects та фестивальна платформа uFest.in.ua, які об'єдналися заради створення кінофестивалю позитичного та мотивуючого кіно Enspire FilmFest (29-31 січня 2016 року).

 

Фільми, які входять до кіноальманаху «Жовтневий» (у порядку показу):

 

-«Тримай удар».  Невдаха-лаборант зустрічає на своєму шляху бритоголового громилу. Хлопець, наляканий до смерті, пропонує нападнику гроші, але громилу гроші не цікавлять. У ролях: Дмитро Олійник, Віктор Андрієнко, Василь Вірастюк, Андрій Дебрін, Марина Софійчук, Олег Шушпанніков. Режисер: Анна Дем'яненко. Сценарист: Анна Смірнова/ Продюсер: Анна Дем'яненко, Михайло Прокопів. Виконавчий проюсер: Марія Кривощокова. Оператор-постановник: Роман Бельо. Звукорежисер: Дмитро Терьохін.
Другий режисер: Олена Бельо, Євгенія Булава. Лінійний продюсер: Олександр Жовнірович. DEMIA FILMS, TWONAMES PRODUCTION у співпраці з Творчим об'єднанням FUTURE PROJECTS і Національною кіностудією ім. О.Довженка (Київ).

 

- «Монолог». Молодий і привабливий викладач в університеті.  Молода та приваблива лікар-стоматолог. Що спільного?  Звичайний рингтон повідомлень, які слідують від одного до іншої і назад. Двоє дорослих людей шукають любов, яку втратили в реальному житті, в Інтернет-просторі. Вони не бачили і не чули нічого один про одного. Він захоплюється її дотепністю, вона - його романтичними настроями. Здавалося б, що спільного між цими двома людьми окрім легких посмішок через ці короткі повідомлення? У ролях: Дмитро Лінартович, Ксенія Мішина, Георгій Поволоцький, георгій Бистряков, Марія Осипа. Режисер: Катерина Павленко. Сценарій: катерина Павленко, Дмитро Гук. Оператор: постановник: Маргарита Ревуцька. Звукорежисер: Ілья Петриченко

 

- «Поцілунок під дощем».  Побачення двох молодих людей зіпсував дощ. Вони вирішили сховатися у найближчому під'зді. Ця випадкова злива зблизила їх. І ось настав час першого поцілунку. Відповідальний і дуже інтимний момент. Але як на зле, усі жителі під'їзду земетушилися, почали вилазити із своїх квартир і заважити парі. А особливо набридливий пенсіонер... У ролях: Євгенія Булава, Богдан Кудренко, Миколай Придатко. Режисер: Дарина Долеско. Автор сценарію: Дарина Долеско.  Оператор: Олег Щербак. Звукорежисер: Данило Прядка. Продюсер: Діана Богданович.

 

- «Скажи "кукурудза!"».  Що, якби Роккі Бальбоа був дівчинкою з Польщі, з дефектом мови та зростом 152 см, яка мріє вступити до театрального університету в Україні? Знайомтесь, Вероніка Клешня, вона розповість вам як домогтися успіху. У ролях: Березня Коссаковска, Марія Хомутова, Алла Сергійко. Режисер: Валерія Кальченко. Оператор: Ігор Іванько. Художник: Марія Раченко.

 

- «Формула Паркану».  Три дачника зібралися у полі щоб вирішити одвічне питання - Формулу паркану. У ролях:Віктор Андрієнко, Володимир Ямненко, Олег Прімогенов, Олена Кривда, Микола Боклан, Аліна Головльова, Антон Железняк.  Режисер: Олена Кириченко-Поволоцька.  Сценарист: Михайло Колесник.  Оператор: постановник: Дмитро Ніконов. Звукорежисер: Сергій Кульбачний. Продюсер: Георгій Поволоцький.

 

- «Давай не сьогодні». Дідусь Льоша та бабуся Христя вирішили померти в один день. Та в старого постійно знаходяться причини, аби відкласти цю подію - в голові діда зріє якийсь план. Старому доведеться піти на відчайдушні вчинки, аби втілити задумане в життя та переконати бабцю відкласти день спільної смерті. Режисер: Христина Сиволап.  Продюсер: Ігор Савиченко, Роман Климпуш.  У ролях: Володимир Задніпровський, Алла Соколова. Автори сценарію: Олексій Сиволап, Христина Сиволап. Оператор Діана Оліфірова. Композитор Дмитро Шуров. За підтримки Державного Агенства України з питань кіно.

 

 

Нагадаємо, відкриття кінотеатру «Жовтень» заплановане на 15:00 18 жовтня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор кінотеатру Людмила Горделадзе.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду