Нацрада створила робочу групу з питань прозорості медіавласності

Нацрада створила робочу групу з питань прозорості медіавласності

9 Жовтня 2015
1574
9 Жовтня 2015
14:18

Нацрада створила робочу групу з питань прозорості медіавласності

1574
Нацрада створила робочу групу з питань прозорості медіавласності
Нацрада створила робочу групу з питань прозорості медіавласності

8 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила склад робочої групи з питань прозорості власності засобів масової інформації.

 

Робоча група протягом місяця має розробити порядок подання телерадіоорганізаціями і провайдерами програмної послуги інформації про їхню структуру власності, як цього вимагає ухвалений 3 вересня закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення», який набув чинності 1 жовтня.

 

До робочої групи увійшли члени Національної ради Юрій Артеменко, Катерина Котенко, Олег Черниш, Уляна Фещук, керівник апарату Нацради Володимир Пащук, представник Нацради в Києві Марія Звягольська, юрист Нацради Ірина Пархоменко, начальник управління ліцензування Людмила Запорожець, начальник управління кібербезпеки Ради національної безпеки й оборони Сергій Макарчук, керівник Центру адвокації та лобіювання Незалежної асоціації телерадіомовників Ольга Большакова, керівний партнер юридичної фірми Jurimex Юрій Крайняк, юрист Інституту медіа права Ігор Розкладай, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників Катерина М'ясникова, голова Індустріального телевізійного комітету Сергій Сьомкін.

 

Відповідальний секретар Нацради Катерина Котенко запевнила, що якщо інші експерти висловлять бажання працювати в робочій групі, їх залучать до такої роботи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду