3 жовтня – у Києві фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival'15

3 жовтня – у Києві фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival'15

30 Вересня 2015
1855
30 Вересня 2015
12:11

3 жовтня – у Києві фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival'15

1855
3 жовтня – у Києві фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival'15
3 жовтня – у Києві фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival'15

3 жовтня в Києві пройде IV Фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival'15.

 

Із 150 робіт у фінал потрапили 40. «Цього року тематика робіт, в порівнянні з попередніми роками, дуже різноманітна: крім класичних тем, як от здоровий спосіб життя та дбайливе ставлення до довкілля, багато фільмів розкривали питання гендерної рівності, енергозбереження, громадської активності, впроваджень інновацій, саморозвитку. Чимало реклам були про велокультуру та переваги велосипеду, як транспорту. Традиційно, для фестивалю актуальні теми допомоги армії, екології, етичного ставлення до тварин», - повідомляють організатори.

 

«Мене особисто тішить, що цього року є пласт пародійних, трешевих робіт: про ерекцію від соцмереж, ґаджети, яким вже за 2 хвилини місце в зливному бачку та передвиборчу гречку. Ще була хороша робота з Росії, шкода, що антиукраїнська позиція автора змусила нас застосувати щодо нього санкції», - сказала співзасновниця фестивалю Наталя Шевчук.


У програмі - воркшоп для творців соціальної реклами від провідних рекламістів країни, покази від партнерів фестивалю та перегляд ексклюзивної позаконкурсної програми. 
Конкурсна програма завершиться церемонією нагородження фіналістів та переможців Molodiya Festival'15. Цього року найкращі роботи відзначать Фонд ім. Гайнріха Бьолля в Україні, Британська Рада в Україні, Чеський центр в Києві, компанія White House, Асоціація велосипедистів Києва, бренди «Помаранчевий ровер», veliki.ua, «Перекотиполе» та Mitre.

 

«Традиційно одним з пріоритетів фестивалю є тема екології, тож цього року ми фокусуємось на даній проблематиці. Фестиваль розпочнеться з конференції, метою котрої є донесення до слухачів практичної інформації щодо впровадження екологічних альтернатив у побуті», - сказав співзасновник фестивалю Ігор Мельник.

 

Сторінка фестивалю у Facebook - www.facebook.com/MolodiyaFestival Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/1091706827513701/



Програма фестивалю:

12.00 - 17.00 - EcoLifeHackers: еко-практична конференція в рамках Molodiya Festival'15. 

17.00 - 17.30 - Воркшоп керівника креативної групи агенства PROVID Влада Галяпи «Ідеялогія: як виростити і виховати ідею, щоб за неї не було соромно».

17.30 - 18.30 - Позаконкурсна програма. 

18.30 - 20.00 -  Конкурсна програма. Церемонія нагородження переможців. Виступи журі.


«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду