Порошенко вшанував пам’ять загиблих українських журналістів

Порошенко вшанував пам’ять загиблих українських журналістів

16 Вересня 2015
2461
16 Вересня 2015
13:13

Порошенко вшанував пам’ять загиблих українських журналістів

2461
Порошенко вшанував пам’ять загиблих українських журналістів
Порошенко вшанував пам’ять загиблих українських журналістів

Президент України Петро Порошенко поклав квіти до меморіальної дошки загиблих українських журналістів на будівлі Національної спілки журналістів України у Києві. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

«Глава держави вшанував пам'ять всіх журналістів, загибель яких була пов'язана з їх професійною діяльністю», - йдеться у повідомленні.

 

Петро Порошенко також написав у своєму Тwitter: «В день загибелі Георгія Гонгадзе вшанував пам'ять журналістів, які віддали життя за Правду».

 

Нагадаємо, 16-го вересня, в день зникнення Георгія Гонгадзе, журналісти та медіаорганізації закликають громадян України провести акції солідарності та вшанувати пам'ять всіх загиблих журналістів за часи Незалежності. Гасло для цьогорічної акції до дня пам'яті Георгія Гонгадзе і всіх загиблих журналістів -«Озбройтеся правдою!».

 

16 вересня у Києві вечір пам'яті розпочнеться о 18.00 біля Національної спілки журналістів України (вул. Хрещатик, 27а). З 18.30 до 19.00 триватиме хода до Майдану Незалежності.  O 19.00 на Майдані Незалежності буде виголошена промова та зачитаний список імен загиблих журналістів. Акція завершиться хвилиною мовчання.

 

«Детектор медіа»

Фото - Тwitter Петра Порошенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2461
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду