23 липня – публічна дискусія «Створення соціального оптимізму. Які цінності потрібно закладати у фільми і серіали, що знімаються в Україні сьогодні»

21 Липня 2015
2779
21 Липня 2015
14:44

23 липня – публічна дискусія «Створення соціального оптимізму. Які цінності потрібно закладати у фільми і серіали, що знімаються в Україні сьогодні»

2779
23 липня – публічна дискусія «Створення соціального оптимізму. Які цінності потрібно закладати у фільми і серіали, що знімаються в Україні сьогодні»

23 липня у книгарні «Є» відбудеться публічна дискусія «Створення соціального оптимізму. Які цінності потрібно закладати у фільми і серіали, що знімаються в Україні сьогодні».

 

Організатор заходу - ініціативна група «#КіноКраїна», яка об'єднала телегрупи StarLightMedia (телеканали СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV), Inter Media Group (телеканали «Інтер», НТН, «Мега», К1, К2, Zoom, «Піксель» і «Ентер-фільм»), «Медіа Група Україна» (телеканали «Україна», НЛО TV, «Футбол 1», «Футбол 2», «Індиго ТВ» і низка регіональних телеканалів) та кіностудії Film.ua Group, Star Media і Pro TV.

 

Учасники діскусії будуть шукати відповіді на питання, які соціальні установки потрібно зараз закладати у масовий серіальний і кінопродукт, щоб об'єднати, мотивувати, направити українське суспільство. Представники візійних проектів ознайомлять слухачів із результатами своїх досліджень про цінності українського суспільства. Продюсери поділяться практичним досвідом, як відбувається вибір ідеї для художнього виробництва.

 

Також на публічній дискусії будуть презентовані результати кількох досліджень цінностей українського суспільства, зокрема від «Медіа Групи Україна» та спільного дослідження StarLightMedia та Film.ua. Останні планують також на події прем'єру сюжетів, знятих про людей, які втілюють знайдені в дослідженні цінності.

 

Учасники дискусії:

Пилип Іллєнко, голова Державного агентства з питань кіно;

Галина Балан-Тимкіна, продюсер кінокомпанії Star Media;

Олена Васильєва, головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1»;

Тетяна Гнєдаш, генеральний директор продакшн-компанії Front Cinema;

Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна»;

Георгій Коваленко, представник ініціативної групи «21 листопада»;

Ірина Курчакова, програмний директор Inter Media Group;

Оксана Мельничук, співзасновник Think Tank AY Policy Center;

Тала Онищук, керівник 12-го ТО СТБ групи StarLightMedia;

Ольга Пантелеймонова, генеральний директор кінокомпанії Star Media;

Артем Приходько, продюсер кіностудії Pro TV;

Олена Салата, експерт групи «Культура» Реанімаційного пакету реформ;

Ахтем Сеїтаблаєв, режисер, представник ініціативної групи «21 листопада»;

Поліна Толмачова, PR та маркетинг директор кіностудії Film.ua Group.

 

Модеруватиме розмову Андрій Алфьоров, кінокритик, ведучий програми «Підпільна імперія» телеканалу «1+1».

 

Публічна дискусія «Створення соціального оптимізму. Які цінності потрібно закладати у фільми і серіали, що знімаються в Україні сьогодні» пройде 23 липня (четвер), з 17:00 до 19:00, у Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3).

 

Вхід вільний, за реєстрацією у формі або у Facebook-групі «#КіноКраїна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2779
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду