Одеський кінофестиваль відкриє французька комедія «Реальність»

Одеський кінофестиваль відкриє французька комедія «Реальність»

30 Червня 2015
9252
30 Червня 2015
13:30

Одеський кінофестиваль відкриє французька комедія «Реальність»

9252
Одеський кінофестиваль відкриє французька комедія «Реальність»
Одеський кінофестиваль відкриє французька комедія «Реальність»

Фільмом-відкриттям 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) стане сюрреалістична комедія «Реальність» французького кінорежисера Квентіна Дюпье. Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.

 

Показ відбудеться 10 липня в день урочистого відкриття ОМКФ-2015 в Фестивальному Палаці - Одеському академічному театрі музичної комедії ім.М.Водяного.

 

Як писала «Детектор медіа», ведучими церемонії відкриття стануть телеведучі Олег Панюта та Ольга Бутко (телеканал «Україна).

 

«"Реальність" -  це п'ята повнометражна картина ексцентричного французького режисера Квентіна Дюпье, номінована на приз Венеціанського кінофестивалю. Дюпье запрошує глядача за лаштунки творчих кінопроцесу, слідуючи за героєм-оператором, який намагається знайти ідеальний крик для свого дебютного фільму жахів. Образ початківця режисера втілив французький актор Ален Шаба, здобув широку популярність як режисер і виконавець ролі Цезаря в кіноверсії коміксу "Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра"», - зазначили в прес-службі.

 

Вперше фільм «Реальність» був представлений ​​в програмі «Горизонти» 71-го Венеціанського кінофестівалю. Квентін Дюпье окрім режисерської роботи займається електронною музикою. Як діджей він виступає під псевдонімом Месьє Уазо (Mr. Oizo). У кіно дебютував в 2007 році з фільмом «Зміни обличчя». Комедійний хоррор режисера  «Шина» брав участь у міжнародній конкурсній програмі 1-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

 

Нагадаємо, 6-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 10 - 18 липня 2015 року. Фестиваль отримав 670 заявок на участь у конкурсі. У червні стало відомо, що конкурсній програмі ОМКФ-2015 буде представлено 24 українські фільми.

 

З 13 по 16 липня в мегаплексі «Сінема Сіті» в Одесі пройде кіноринок ОМКФ - професійний майданчиком для спілкування дистрибуторів, представників кінотеатрів, кіностудій та інших компаній, що надають послуги в сфері кіноіндустрії.

 

Професійна секція ОМКФ включає презентації, панельні дискусії, круглі столи та пітчинги. Як розповіла «Детектор медіа» програмний директор ОМКФ Юлія Синькевич, на заходах Шостого ОМКФ для фахівців  увагу буде приділено програмі «Креативна Європа», проблемам української кіногалузі та досвіду іноземного кіновиробництва.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду