В «1+1 медіа» оголосили імена переможців пітчингу ідей серіалів The Next Big Thing-2015

В «1+1 медіа» оголосили імена переможців пітчингу ідей серіалів The Next Big Thing-2015

27 Червня 2015
3606
27 Червня 2015
18:08

В «1+1 медіа» оголосили імена переможців пітчингу ідей серіалів The Next Big Thing-2015

3606
В «1+1 медіа» оголосили імена переможців пітчингу ідей серіалів The Next Big Thing-2015
В «1+1 медіа» оголосили імена переможців пітчингу ідей серіалів The Next Big Thing-2015

27 червня оголошено трійку переможців пітчингу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Фінал пітчингу відбувся у рамках фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18» на столичному Арт-причалі. Нагадаємо, о 22:00 тут розпочнеться показ стічок традиційної нічної кінопрограми конкурсних робіт фіналістів фестивалю.

 

Гран-прі конкурсу здобула Юлія Троян за ідею «Любов через ENTER». За цією ідеєю «1+1 медіа» бере на себе зобов'язання зняти серіал.

 

Авторка є аматором, на телебаченні ніколи не працювала, водночас, є прототипом одного із персонажів серіалу. Ця історія розповідає про звичайного українського хлопця, який знаходить віддалену роботу в агентстві знайомств через Інтернет і листується з дівчиною від імені іноземця - перекладає йоname="_GoBack">го листи. В процесі хлопець-перекладач закохується. І тут іноземець виявляє бажання приїхати й познайомитися з дівчиною, а агентство доручає хлопцеві бути перекладачем на побаченні саме герою. Що буде далі - українці побачать на екранах телевізорів, адже за цією ідеєю.  

 

Перше місце отримала ідея Тараса Босака «SOSедки» про життя завзятого холостяка Макса, прихильника «одноразових» відносин, який дуже цінує свій особистий простір. За сюжетом,  його сестра тікає з власного весілля, прихопивши з собою двох подружок, і вони разом вселяється в його холостяцьку квартиру. «Чи зможе він їх позбутися або все таки життя з трьома сусідками змінить його ставлення до прекрасної статі?», - задаються питанням автори проекту.

 

Друге місце завоювала ідея Наталки Гордій «Інша Міра» про 38-річну Міру, яка має абсолютний слух, і саме цей її талант, як і саму Міру, використовує її шеф, начальник спецпідрозділу СБУ.

 

Третє місце та грошову винагороду отримала команда Віталія Полоцького за іронічний та веселий «ЖЕК». За сюжетом, головна героїня директор ЖЕКу - кар'єристка, яка абсолютно не розбирається у своїй роботі, оскільки випадково отримала цю посаду, але не зважаючи на це, продовжує вдавати з себе професіонала комунальної справи. 

 

Нагадаємо, конкурс ідей серіалів The Next Big Thing-2015 стартував у квітні цього року і проходив у кілька етапів. Першим завданням було зняти презентацію своєї ідеї серіалу. Потім, за результатами онлайн-голосування на сайті та голосуванням журі було обрано 30-ку фіналістів, які до участі у фіналі підготували трітменти своїх серіалів. Серед них було обрано сімку фіналістів, які презентували свої ідеї перед членами журі: актором Юрієм Горбуновим, режисером Семеном Горовим, генеральним продюсером ТЕТ Наталею Вашко, генеральним продюсером «1+1» Продакшн» Вікторією Лєзіною-Масляною та головним продюсером серіалів та фільмів каналу «1+1» Оленою Васильєвою.

 

Загалом на конкурс надійшло близько 800 заявок. 595 з них відповідали вимогам конкурсу та були опубліковані на сайті.

 

Цього року «1+1 медіа» проводив пітчинг вп'яте раз, планує продовжувати цей проект і в майбутньому. «Цікаво, під час прийому робіт серед жанрів лідирували комедії, але фінальний підрахунок довів, що тонкі душевні переживання, любов і палкі пристрасті - найбільш хвилююча тема для українців, - відзначається у повідомленні для ЗМІ. -  20,65% надісланих на конкурс  робіт - мелодрами. Комедії поступилися лише кількома відсотками -  17,58%. Третім за популярністю став фантастичний жанр: загадкові, страшні й казкові історії темою серіалів обрали 8,36% авторів». 

 

З усіма роботами учасників The Next Big Thing-2015 можна ознайомитись на сайті.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду