24 червня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18»

22 Червня 2015
1908
22 Червня 2015
16:30

24 червня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18»

1908
24 червня – прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18»

24 червня, об 11:30 в інформаційному агентстві УНІАН відбудеться прес-конференція фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18».

 

Цього року фестиваль розширив програму до 2 днів і пройде 26, 27 та в ніч на 28 червня на столичному «Арт-Причалі». Паралельно з Києвом до перегляду конкурсної програми приєднаються ще понад 50 українських міст, а також Європа та Канада.

 

Учасники розкажуть про фінальний етап підготовки фестивалю: презентують карту майданчиків «Відкритої ночі», поділяться новинами про фінал конкурсу від «1+1 медіа» «The Next Big Thing-2015», презентують європейську сторінку фестивалю, розкажуть про роботи, відібрані для конкурсної програми та повідомлять склад журі.

 

Спікери прес-конференції: Михайло Іллєнко, засновник фестивалю, відомий український режисер; Андрій Ящишин, перший заступник голови Державного агентства України з питань кіно; Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа»; Андрій Різоль, генеральний директор компанії «Вавілон», голова меценатської ради фестивалю, Володимир Лавренчук, голова правління «Райффайзен Банку Аваль».

 

Акредитація обов'язкова. Контактна особа - Ксенія Косик, 0932016367, pr.opennight@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду