«Інтер» здобув дві нагороди на конкурсі Promax BDA Global Excellence

«Інтер» здобув дві нагороди на конкурсі Promax BDA Global Excellence

12 Червня 2015
2515
12 Червня 2015
15:26

«Інтер» здобув дві нагороди на конкурсі Promax BDA Global Excellence

2515
«Інтер» здобув дві нагороди на конкурсі Promax BDA Global Excellence
«Інтер» здобув дві нагороди на конкурсі Promax BDA Global Excellence

Журі всесвітнього конкурсу Promax BDA Global Excellence цього року відзначило нагородами дві роботи промо та арт-дирекцій телеканалу «Інтер». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Церемонія нагородження відбулася 11 червня в Лос-Анжелесі (США).

 

Комплексна промо-кампанія  «Інтер Суперкубка України» під назвою «Футболка об'єднання», отримала золото в категорії «Overall integrated sports marketing campaign». «Золото PromaxBDA Global Excellence - найвища нагорода, яку можна отримати у сфері телевізійного промо», - акцентують у прес-службі.

 

Промо-ролик до документального фільму власного виробництва «Стіна» здобув бронзу в категорії «Program promotional spot - in-house».

 
«Крім того, що ми займаємося улюбленою справою - кожен раз своїми роботами ми намагаємося сказати щось дуже важливе для всіх нас. І судячи з того визнання, якого наші промо-кампанії були удостоєні цього року на різних форумах і фестивалях - це найправильніший підхід до роботи зокрема, і до життя в цілому»,
- коментує відзнаки промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

 

Церемонії нагородження премією відбулася 11 червня в Лос-Анжелесі (США). З повним списком переможців конкурсу можна ознайомитися тут.

 

Нагадаємо, цього року до числа фіналістів конкурсу Promax BDA Global Excellence увійшли ще дві українські роботи. За перемогу у номінації «Типографіка» змагалося ефірне оформлення програми «Україна кримінальна» телеканалу ICTV. У номінації General Channel Image Campaign Using Multiple Media на нагороду претендувала іміджева кампанія телеканалу НЛО TV з героями-монстрами.

 

Promax BDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається впливовою професійною премією у сфері дизайну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2515
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду