29 травня на Софійській площі покажуть кіноверсію концерту «Океану Ельзи», зняту Film.ua

29 травня на Софійській площі покажуть кіноверсію концерту «Океану Ельзи», зняту Film.ua

28 Травня 2015
2263
28 Травня 2015
14:04

29 травня на Софійській площі покажуть кіноверсію концерту «Океану Ельзи», зняту Film.ua

2263
29 травня на Софійській площі покажуть кіноверсію концерту «Океану Ельзи», зняту Film.ua
29 травня на Софійській площі покажуть кіноверсію концерту «Океану Ельзи», зняту Film.ua

У п'ятницю, 29 травня, о 21:30 в рамках святкування Дня Києва на Софійській площі просто неба відбудеться показ фільму-концерту гурту «Океан Ельзи» OE. 20 Live in Kyiv, знятого кінокомпанією Film.ua. Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

 

Кінопоказ відбудеться за підтримки мережі кінотеатрів «Мультиплекс».

 

Нагадаємо, що зафільмований концерт гурту «Океан Ельзи» відбувся 21 червня 2014 року на НСК «Олімпійський» у межах ювілейного туру «Океан Ельзи - 20 років разом!» і зібрав понад 75 тисяч шанувальників з усього світу. Цей виступ нинішнього і класичного складу гурту на одній сцені став офіційно зареєстрованим концертним рекордом України.

 

До кіноверсії концерту виробництва Film.ua увійшло 20 композицій гурту. Команда ОЕ особисто взяла участь у виборі пісень. Серед них «Вставай», «Більше для нас», «Відчуваю», «Модель», «КаваЧай», «Друг», «Без бою», «На небі», а також «На лінії вогню», яку музиканти присвятили всім героям України, та інші улюблені композиції гурту.

 

Спеціально для зйомок OE. 20 Live in Kyiv компанією Film.ua був запрошений оператор-постановник з Великобританії Енді Хорнер, який працював з такими артистами, як Depeche Mode, AC/DC, Pet Shop Boys. Була задіяна найпотужніша в Україні ПТС та 17 камер, встановлених по всьому стадіону. А для того, щоб показати, як змінювався «Олімпійський», як будувалася сцена, встановлювалася техніка, як у день концерту чаша наповнювалася десятками тисяч глядачів, а потім величезний стадіон знову повернувся до звичайного життя, була використана техніка Time Lapse.

 

Також була використана спеціальна система запису звуку, яка дозволила створити для глядача повноцінний ефект присутності на стадіоні.

 

Нагадаємо, що прем'єра фільму-концерту «Океану Ельзи» OE. 20 Live in Kyiv відбулася 26 лютого. Під час кінотеатрального прокату стрічку показували в 100 кінотеатрах України.

 

Як писала «Детектор медіа», Film.ua також працює над документальним фільмом про гурт - «Океан Ельзи. Backstage». Режисером виступив відомий документаліст Сергій Буковський. Оператор-постановник Сергій Михальчук, звукооператор Сергій Степанський. Дата прем'єри повнометражного докфільму «Океан Ельзи. Backstage» поки не відома.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду