Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»

Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»

18 Травня 2015
2025
18 Травня 2015
13:27

Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»

2025
Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»
Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»

У рамках підготовки заходів, присвячених 71-й річниці депортації кримськотатарського народу, Міністерство інформаційної політики України розробило соціальну кампанію «18 травня ми всі - кримські татари». Про це йдеться на «Урядовому порталі».

 

«Завдяки підтримці волонтерів з Сімферополя, Донецька, Севастополя і Києва ми створили рекламні сюжети для розміщення на носіях зовнішньої реклами, в тому числі - в метро Києва, а також відео- та аудіоролики для розміщення на телебаченні та радіо. Інформаційні війська України напередодні 18 травня організовують Twitter-шторм», - розповів заступник Міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

 

Радник Міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський повідомив, що акція «18 травня ми всі - кримські татари» буде тематичним продовженням кампанії «Крим - це Україна», яка стартувала навесні поточного року за ініціативи Міністерства інформаційної політики. «Жителі Криму повинні знати, що весь український народ разом з ними вшановує пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу», - сказав він.

 

Міністерство інформаційної політики України входить до оргкомітету з організації виконання Плану заходів щодо вшанування 71-ї річниці депортації кримськотатарського народу, який очолює віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко. Рада створена за дорученням Прем'єр-міністра України Арсеній Яценюка.

 

Нагадаємо, 18 травня з 11.00 до 13.00 користувачі Twitter приєдналися до акції солідарності з кримськотатарських народом з нагоди роковин депортації. Ініціаторами акції виступили ГО «Центр UA», Крим SOS, Громадський рух «ЧЕСНО».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду