На базі «КримSOS» створений інформаційний центр «КримInfo»

На базі «КримSOS» створений інформаційний центр «КримInfo»

20:21,
30 Квітня 2015
2968

На базі «КримSOS» створений інформаційний центр «КримInfo»

20:21,
30 Квітня 2015
2968
На базі «КримSOS» створений інформаційний центр «КримInfo»
На базі «КримSOS» створений інформаційний центр «КримInfo»

Громадська ініціатива «КримSOS» запускає на своїй баз інформаційний центр, який займатиметься питаннями, пов'язаними з Кримом і внутрішньо переміщеними особами з Криму. Про це повідомляє Юлія Федотовських, координатор публічної інформації «КримSOS».

 

Мета інформаційного центру «КримInfo» - повернути інтерес громадськості до ситуації в Криму та проблемам кримчан. Основні завдання «КримInfo»: інформувати світову громадськість про події, які відбуваються в Криму, за допомогою співпраці з іноземними журналістами; інформувати українську спільноту про проблеми Криму і кримчан для того, щоб актуалізувати і вирішувати існуючі проблеми.

 

«Наш проект буде працювати в декількох напрямках. Ми будемо аналізувати і публікувати актуальну та об'єктивну інформацію про події в Криму. Це не тільки новини, але й інтерв'ю, блоги, статистичні дані. Також ми готові допомагати іноземним журналістам, які вирішили підготувати матеріал про ті чи інші аспекти життя півострова», - сказала координатор громадської ініціативи «КримSOS» Таміла Ташева.

 

За її словами, в червні буде запущений сайт проекту, інформація на якому буде представлена ​​на трьох мовах. Таким чином, українські та іноземні журналісти отримають майданчик, на якому буде акумульована інформація про події в Криму, а також додатковий інструмент і ресурс для своєї роботи.

 

Проект «КримInfo» реалізовується в рамках Польсько-Канадської програми підтримки демократії, яка фінансується з Програми польської співпраці для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща і канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

 

Громадська ініціатива «КримSOS» була створена 27 лютого 2014 року. Основними напрямками її роботи стали оперативне та об'єктивне інформування про події в Криму, надання допомоги переселенцям (юридичної, гуманітарної, консультативної і т.д.).

 

Нагадаємо, окупований Росією український півострів Крим увійшов до десятки найгірших за рівнем свободи преси за даними міжнародної правозахисної організації Freedom House.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду