Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна

Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна

14 Квітня 2015
2697
14 Квітня 2015
18:05

Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна

2697
Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна
Новий дніпропетровський губернатор Валентин Резніченко є родичем Бориса Ложкіна

Новий голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) Валентин Резніченко (на фото) є родичем глави Адміністрації Президента України Бориса Ложкіна. Про це пан Ложкін повідомив в інтерв'ю «ЛігаБізнесІнформ».

 

«Дуже далекий родич, - повідомив пан Ложкін. - До речі, цей факт давав мені додаткову опцію - завжди запитувати з нього по-повній, жорсткіше, ніж з інших менеджерів УМХ».

 

Пан Ложкін вважає пана Резніченка ефективним менджером: «Він з 1995 року працював в УМХ на різних позиціях: очолював наше дніпропетровське підприємство, яке було одним з найбільших. Він був віце-президентом холдингу, який відповідав за всі регіони, керівником найефективнішої в країні радіогрупи. За плечима Резніченка - величезний управлінський досвід. Я вважаю його ефективним менеджером. Так, у нього немає великого досвіду держу правління, але, можливо, це й добре».

 

Нагадаємо, 25 березня Президент України Петро Порошенко задовільнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської ОДА. Замість нього головою ОДА було призначено Валентина Резніченка, який з лютого був головою Запорізької ОДА.

 

Валентин Резніченко родом з Дніпропетровська, з 1999 по 2001 рік - був президентом АТЗТ «Телетиждень - Дніпропетровськ», з 2001 по 2003 рік - заступником директора ТОВ «Дніпро - медіа». Валентин Резніченко понад 18 років був топ-менеджером «Українського медіа холдингу» (UMH Group), яким володів Борис Ложкін (нині - глави Адміністрації президента України). З березня 2003 року був віце-президентом UMH, головою правління і співвласником радіогрупи УМХ.

 

Після завершення угоди з купівлі UMH Group Сергієм Курченком у Бориса Ложкіна в листопаді 2013 року був одним з кількох медіаменеджерів з команди Бориса Ложкіна, які залишилися працювати в UMH з новим власником. Але в травні 2014 року залишив радіогрупу УМХ, яку замість нього очолила російський радіоменеджер Валерія Строганова. Із серпня 2014 року по лютий 2015-го Валентин Резніченко очолював державне підприємство «Український державний центр радіочастот» (УДЦР).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду