Мінінформполітики запустило соціальну кампанію «Крим – це Україна»

Мінінформполітики запустило соціальну кампанію «Крим – це Україна»

10 Квітня 2015
3494
10 Квітня 2015
09:53

Мінінформполітики запустило соціальну кампанію «Крим – це Україна»

3494
Мінінформполітики запустило соціальну кампанію «Крим – це Україна»
Мінінформполітики запустило соціальну кампанію «Крим – це Україна»

Міністерство інформаційної політики запустило загальнонаціональну соціальну кампанію «Крим - це Україна». Про це йдеться в повідомленні відомства.

 

В рамках кампанії розміщено сюжетів на більш ніж 2000 площинах по всій Україні. На час реалізації кампанії ротація тематичних аудіороликів відбувається на загальнонаціональних радіостанціях. Ротація відеороликів та пекшотів «Крим - це Україна» передбачена як на національних, так і на регіональних телевізійних каналах.

 

Обличчями кампанії стали кримчани: Ахтем Сеїтаблаєв - режисер, продюсер, автор, ведучий телепроекту «Хоробрі серця», Ольга Духніч - політичний  психолог, журналіст тижневика «Новое время», Севгіль Мусаєва-Боровик - головний редактор інтернет-видання «Українська правда», Владислав Селезньов - підполковник, начальник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України, Ліза Богуцька - блогер, дизайнер, Олександр Янковський - генеральний продюсер «Чорноморської телерадіокомпанії», керівник телепроекту «Крим. Реалії».

 

 

«Послідовно працюючи в напрямку актуалізації теми Криму в порядку денному, як в Україні, так і за її межами, МІП крок за кроком реалізує державну політику по реінтеграції півострова в український інформаційний простір»,- заявив міністр Юрій Стець.

 

Як нагадує міністерство, Юрій Стець представив проект соціальної рекламної кампанії «Крим - це Україна!» на підсумковій прес-конференції за результатами першого місяця діяльності Міністерства інформаційної політики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду