Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»

Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»

30 Березня 2015
4866
30 Березня 2015
18:32

Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»

4866
Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»
Стогній, Рабинович та Мураєв увійшли до опозиційного тіньового «Кабміну»

До складу так званого тіньового «Кабміну» опозиції увійшли представники сфери ЗМІ Костянтин Стогній, Вадим Рабинович та Євген Мураєв. Про це з посиланням на народного депутата від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула повідомляє сайт «Опозиційного блоку».

 

Відомий журналіст і телеведучий  Костянтин Стогній став «міністром внутрішніх справ» тіньового «Кабміну». На своїй сторінці у Facebook він підтвердив новину: «Так, це правда. Мені дійсно запропонували підготувати якісну реформу МВС. І пообіцяли, що якщо вона буде сприйнята суспільством, допоможуть її втілити в життя...».

 

Власник інтернет-каналу News Network та інтернет-радіо «Рабинович FM», представник «Опозиційного блоку» Вадим Рабинович став віце-прем'єр міністром та забезпечуватиме контроль над діяльністю правоохоронних органів.

 

Власник каналу News One, член Партії регіонів Євген Мураєв став міністром економічного розвитку і торгівлі.

 

Нагадаємо, 26 грудня минулого року шпигунське реаліті-шоу «Кріт» на телеканалі ICTV, яке вів Костянтин Стогній, завершилося з невисокими показниками. Проект виходив з 24 жовтня по 26 грудня, по п'ятницях, о 20.20. Загалом в ефір вийшло 10 випусків. У середньому «Кріт» мав частку 5,67% за «14-49, вся Україна» та 4,28% за «14-49, 50 тис.+». Таким чином, його показники були нижче середньої частки каналу ICTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4866
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
горец
3307 дн. тому
А что, действительно, издавна в Англии была оппозиция,которая делала не меньше добрых дел чем те,кто официально руководил страной.
Олег
3307 дн. тому
В Англии давно используется эта методика, и очень удачно, так как все действия действующего правительство контролируются и оппозиционные силы вносят свою в лепту советами и мониторингами законов и проектов. Как результат- в Англии все спокойно и остается только взять у них пример,а не придумывать колесо. Ведь все так просто- просто как дважды два- делай во благо стране и не конфликтуй а учись делать правильные выводы на примерах других стран, и главное,- хорошо помни историю. Кто плохо учил или помнит историю , всегда страдал от этого в конце концов.
Азазелло
3307 дн. тому
Еще никто ничего не сделал, а мизантропы ночью уже всех начали ненавидеть, типа "Такое". "Люди не меняются, только квартирный вопрос их сильно испортил" как говорил один мой старый знакомый. Дайте людям хоть пол года проявить себя, а потом уже занимайтесь своим любимым делом,если будет повод, в чем я сомневаюсь очень.
такое
3308 дн. тому
круговорот дерьма в "кабмине"....
Нестор-летописец
3308 дн. тому
Надежда только на журналистов. Одни в БПП другие в ОБ. И они смогут объединившись спасти страну. Таким я вижу будущее нашей Украины.
Лена из КПИ
3308 дн. тому
А я всегда знала, что мой любимый телеведущий рано или поздно захочет все таки помочь нам получить качественно новый уровень милиции, Европейского уровня.
Рома
3308 дн. тому
Я вижу только позитив в том, что незаурядные личности решили и здесь проявить себя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду