Першим заступником голови Держкіно став Андрій Ящишин

Першим заступником голови Держкіно став Андрій Ящишин

12 Березня 2015
5668
12 Березня 2015
17:11

Першим заступником голови Держкіно став Андрій Ящишин

5668
Першим заступником голови Держкіно став Андрій Ящишин
Першим заступником голови Держкіно став Андрій Ящишин

Першим заступником голови Державного агентства України з питань кіно призначено Андрія Ящишина. Розпорядження № 174-р було прийнято Кабінетом міністрів України, повідомляє прес-служба Держкіно.

 

Раніше цю посаду обіймав Сергій Сьомкін, якого було звільнено 16 жовтня 2014 року в рамках реалізації закону про люстрацію.

 

Андрій Ящишин має досвід роботи у кіновиробництві, як на творчих, так і на адміністративних посадах.

 

Новопризначений заступник голови Держкіно закінчив кінофакультет Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. Працював в Кабінеті міністрів України (провідним спеціалістом відділу освіти, науки, культури і засобів масової інформації), в Національній кінематеці України (першим заступником генерального директора і заступником генерального директора), в Українській кіностудії анімаційних фільмів (директором), в продюсерському центрі Prime Time (головним редактором); був сценаристом і режисером фільмів кіностудій «Укркінохроніка» та «Київнаучфільм». Є членом Національної спілки кінематографістів України.

 

Нагадаємо, перший заступник глави Держкіно Сергій Сьомкін заявив, що буде оскаржувати своє звільнення у суді.

 

«Детектор медіа»

Фото - з Facebook-сторінки Андрія Ящишина

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду