«Британська рада» оголосила конкурс партнерів для програми розвитку громадянського суспільства «Активні громадяни»

09:30,
4 Березня 2015
3435

«Британська рада» оголосила конкурс партнерів для програми розвитку громадянського суспільства «Активні громадяни»

09:30,
4 Березня 2015
3435
«Британська рада» оголосила конкурс партнерів для програми розвитку громадянського суспільства «Активні громадяни»

«Британська рада» оголошує відкритий конкурс партнерів програми «Активні громадяни» на 2015-2016 роки та запрошує громадські організації, благодійні фонди, молодіжні об'єднання та інші установи до участі.

 

«Активні громадяни» - програма «Британської ради» для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка передбачає проведення у 2015-2016 роках майстер-класів для фасилітаторів (представників партнерських організацій, які здійснюють тренування активних громадян), участь найкращих у міжнародних семінарах з підвищення кваліфікації, здійснення міжнародних навчальних візитів активних громадян до інших країн-учасниць програми.

 

Партнерами можуть бути виключно організації. Заявки від фізичних осіб не прийматимуться.

 

Потенційні партнери програми мають надати для роботи у проекті принаймні двох фасилітаторів, для яких Британська Рада проведе 21-25 квітня 2015 року в Києві підготовчий майстер-клас активних громадян. У подальшому партнер повинен надавати підтримку фасилітаторам у реалізації програми «Активні громадяни» у своїх спільнотах. Результатом тренінгів у місцевих громадах повинні бути проекти соціально дії, скеровані на покращення їхнього життя.

 

«Британська рада» здійснюватиме часткове фінансування обраних проектів.Їхнім пріоритетним напрямком є сприяння міжкультурному діалогу між сходом та заходом України, побудова відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

 

Ознайомитися з умовами відкритого конкурсу та завантажити заявки, можна на сторінці «Британської ради».

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду