19 лютого - відкриття книжкової виставки «Київська весна-2015»

19 лютого - відкриття книжкової виставки «Київська весна-2015»

18 Лютого 2015
4208
18 Лютого 2015
14:51

19 лютого - відкриття книжкової виставки «Київська весна-2015»

4208
19 лютого - відкриття книжкової виставки «Київська весна-2015»
19 лютого - відкриття книжкової виставки «Київська весна-2015»

19 лютого об 11.00 в Українському домі (Київ, Хрещатик, 2) відкриється книжкова виставка «Київська весна - 2015», організатором якої є Державний комітет телебачення і радіомовлення України та ДП «Український дім».

 

Для відвідувачів виставки буде запропоновано широкий вибір книг за ціною виробника. У програмі виставки - презентації книжкових новинок, письменницькі автограф-сесії. Зокрема, видавництво «Кальварія» та письменник Сергій Ухачевський представлять книгу «Карпатський капкан», у якій йдеться про однойменну каральну операцію, заплановану Москвою на території Галичини в повоєнні роки проти місцевого населення та воїнів УПА. Кошти від продажу книги передаватимуться на допомогу бійцям АТО.

 

Видавництво «Кліо» презентує книгу Василя Стуса «Феномен доби», а на стенді харківського видавництва «Клуб сімейного дозвілля» відбудеться презентація нової книги письменника, драматурга Анатолія Крима «Українська каб(б)ала». Державне видавництво «Либідь» представить відвідувачам виставки свою нову книжкову серію «Твій Київ».

 

Під час виставки відбудуться автограф-сесії з відомими письменниками Валерієм Шевчуком, Василем Шклярем, Ірен Роздобудько, Андрієм Кокотюхою та іншими.

 

У програмі виставки - численні заходи для дітей, мета яких привернути увагу малечі до книги та читання. Виставка триватиме до 22 січня. Вхід вільний.

 

«Закликаю українців відвідати книжкову виставку, придбати книги для себе, а ще краще - для бійців Української армії та добровольчих батальйонів, які сьогодні на Донбасі захищають нас від російських окупантів. Переконаний, хлопці належно оцінять такий подарунок. Водночас просив би утриматися від різноманітних розважальних заходів. Влаштовувати гуляння та розважальні конкурси сьогодні недоцільно. Адже у ці дні відзначаємо пам'ять про Героїв Небесної Сотні, які рік тому поклали своє життя за наше з вами право жити у незалежній, соборній європейській державі», -  зазначив перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду