Держкіно оголошує конкурс на здобуття гранту Президента України

Держкіно оголошує конкурс на здобуття гранту Президента України

5 Лютого 2015
4575
5 Лютого 2015
13:37

Держкіно оголошує конкурс на здобуття гранту Президента України

4575
Держкіно оголошує конкурс на здобуття гранту Президента України
Держкіно оголошує конкурс на здобуття гранту Президента України

Державне агентство України з питань кіно оголошує конкурс на здобуття гранту Президента України у галузі кінематографії. Про ц повідомляється на сайті відомства.

 

Прийом документів розпочато у відповідності до указу президента від 6 лютого 1999 року № 127/99. Максимальна сума державної підтримки становить до 130 тис. грн. на один проект.

 

Мета конкурсу - «надання державної фінансової підтримки молодим митцям для створення і реалізації соціально значущих творчих кінематографічних проектів».

 

Подаватися на здобуття гранту можуть кінодіячі віком до 35 років. Для цього до 14 лютого до Держкіно потрібно подати такі документи:

- заповнена власноручно заявка на участь у конкурсному відборі на здобуття гранту Президента України (Заявка);

- кошторис творчого проекту для участі у конкурсі на одержання гранту Президента України молодим діячам (Кошторис);

- заявка для участі у конкурсі (Додаток 1);

- документи згідно переліку (Додаток 2).

 

Розклад прийому документів та адресу Держкіно опубліковано тут.

 

Нагадаємо, у державному бюджеті України на 2015 рік на створення і дистрибуцію національних фільмів передбачено 68 млн 320,9 тис. грн. З них 550 тис. грн. становлять гранти Президента молодим діячам мистецтва для створення і реалізації творчих проектів в сфері кінематографії та премії за видатні досягнення у галузі кінематографії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду