«Хоробрі серця» передали в АТО три реанімобіля

«Хоробрі серця» передали в АТО три реанімобіля

22 Грудня 2014
6156
22 Грудня 2014
18:23

«Хоробрі серця» передали в АТО три реанімобіля

6156
«Хоробрі серця» передали в АТО три реанімобіля
«Хоробрі серця» передали в АТО три реанімобіля

Проект «Хоробрі серця» і компанія «1+1 медіа» зібрали кошти на три реанімобіля для зони АТО. Про це в заключному ефірі проекту 21 грудня сказав його ведучий Ахтем Сеітаблаєв, йдеться в повідомленні прес-служби «1+1».

 

За його словами, ці «лікарні на колесах» укомплектовані всім необхідним для порятунку життів захисникам України на передовій. «В цих реанімобілях - все найнеобхідніше для надання першої медичної допомоги нашим бійцям, від дефібрилятора до різних препаратів. Є запас кровоспинних засобів, антисептиків, перев'язувальних матеріалів», - розповів Ахтем Сеітаблаєв.

 

Один з реанімобілів чекав відправки на схід України прямо в студії «Хоробрих сердець». Ще один - на момент зйомок перебував у Запоріжжі, де готувався до відправки на передову. А третій реанімобіль вже несе службу в зоні АТО разом з батальйоном «Херсон».

 

Реанімобілі вдалося купити завдяки допомозі небайдужих українців. Благодійні внески приймалися на сайті проекту. На момент запису підсумкового ефіру на рахунок надійшло близько півмільйона гривень. Також проект «Хоробрі серця» провів аукціон лотів від знаменитих українців, де були зібрані ще понад 200 тисяч гривень. Здійснити таку ініціативу «Хоробрим серцям» допомогла благодійна організація «Фонд оборони країни».

 

 

Нагадаємо, «Хоробрі серця» - це військово-патріотичне ток-шоу, присвячене людям, які проявили героїзм під час подій на сході України. Ведучим проекту був актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв. Над проектом працював Департамент журналістських розслідувань «1+1».

 

Проекти виходив з 28 вересня по 21 грудня по неділях о 21:30, згодом о 21:15. Загалом в ефір вийшло 12 випусків. У прес-службі каналу «Детектор медіа» повідомили, що поки що продовження не планується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6156
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду