«1+1» та «Інтер» проводять благодійні акції до Дня святого Миколая

«1+1» та «Інтер» проводять благодійні акції до Дня святого Миколая

12 Грудня 2014
6023
12 Грудня 2014
16:55

«1+1» та «Інтер» проводять благодійні акції до Дня святого Миколая

6023
«1+1» та «Інтер» проводять благодійні акції до Дня святого Миколая
«1+1» та «Інтер» проводять благодійні акції до Дня святого Миколая

Телеканали «1+1» та «Інтер» проводять благодійні акції до Дня святого Миколая, спрямовані на збір коштів для лікування хворих дітей. Про це повідомляють прес-служби каналів.

 

Зокрема, телеканал «1+1» уже другий рік поспіль передасть кошти, отримані від трансляції реклами у прайм-тайм 19 грудня о 19:45, на допомогу національній дитячій лікарні «Охматдит». Минулого року було зібрано 154 тис. гривень і на них придбано центрифугу для приготування компонентів донорської крові, яка рятує сотню дітей щодня.

 

Ведучі «1+1» закликають своїх глядачів приєднатися до акції, стати доброчинцем і допомогти хворим дітям, переглянувши рекламу о 19:45 19 грудня на «1+1».

 

Як повідомили в прес-службі, акція є проявом корпоративної соціальної відповідальності каналу «1+1». Стратегія корпоративної соціальної відповідальності групи «1+1 медіа» містить п'ять основних напрямів: охорона довкілля, пропаганда здорового способу життя, сприяння розв'язанню гострих соціальних проблем (КСВ каналів), відповідальність перед працівниками та повага до авторських прав.

 

Тим часом телеканал «Інтер» спільно з банком «Надра» проводить благодійний онлайн-аукціон на сайті deti.inter.ua. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання апарату краніоцеребральної гіпотермії для Київського інституту педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України. Цей прилад може допомогти попередити хворобу ДЦП.

 

Благодійну акцію підтримали знаменитості, ведучі та працівники «Інтера», надавши свої унікальні благодійні лоти для аукціону.

 

Співробітники Inter Media Group приєдналися до акції, перерахувавши частину своєї зарплати на розрахунковий рахунок благодійного фонду «Дитячий світ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6023
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
3421 дн. тому
Интер и плюсы молодчаги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду