В Києві відкривається виставка «Книжкові контракти»

В Києві відкривається виставка «Книжкові контракти»

10 Грудня 2014
5786
10 Грудня 2014
12:51

В Києві відкривається виставка «Книжкові контракти»

5786
В Києві відкривається виставка «Книжкові контракти»
В Києві відкривається виставка «Книжкові контракти»

11 грудня об 11.00. в «Українському домі» (вул. Хрещатик, 2) відкриється V Київська міжнародна книжкова виставка «Книжкові контракти», засновником та організатором якої є Державний комітет телебачення і радіомовлення України. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Виставка триватиме з 11 по 13 грудня.

 

У програмі «Книжкових контрактів» - презентації книжкових новинок, автограф-сесії, авторські читання. У виставці візьмуть участь понад 80 українських видавництв, серед яких - «Либідь», «Кальварія», «Криниця», «Букрек», «Смолоскип», «Феєрія мандрів» та інші.

 

У перший день роботи книжкового форуму відбудеться нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України». Також нагороду вручатимуть цьогорічному лауреату премії ім. В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики Сергію Шевченку (книга «Соловецький вівтар української незалежності»).

 

На виставці «Книжкові контракти» продовжиться благодійна акція із збору книжок для «Бібліотечка для Донбасу». Цього разу усі охочі зможуть придбати у видавців і покласти до книжкової шпаківні дитячу книгу. Акція відбуватиметься під гаслом «Створи бібліотеку для дітей зі Сходу України».

 

Оскільки виставка відбуватиметься напередодні Дня святого Миколая, багато уваги приділено заходам для дітей. «Це і дегустації-презентації книжок для найменших читачів, зустрічі з улюбленими літературними героями, виступи дитячих колективів художньої самодіяльності тощо», - анонсує прес-служба.

 

Детальніше з програмою V Київської міжнародної книжкової виставки «Книжкові контракти» можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо.

 

Нагадаємо, у серпні, під час роботи Київської міжнародної книжкової виставки, теж організованої Держкомтелерадіо, за ініціативи уповноваженої Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донбасі Ірини Геращенко розпочалась акція із збору книг «Бібліотечка для Донбасу». До акції долучилась також Національна спілка журналістів України (НСЖУ).

 

У листопаді Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко вручив бійцям МВС, що несуть службу на блокпості біля міста Ізюм Харківської області та охороняють місцеву телевежу зібрані книги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5786
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду