«Українські кібервійська» заблокували на рахунках сепаратистів більше $ 1 млн.

«Українські кібервійська» заблокували на рахунках сепаратистів більше $ 1 млн.

18 Листопада 2014
4641
18 Листопада 2014
09:37

«Українські кібервійська» заблокували на рахунках сепаратистів більше $ 1 млн.

4641
«Українські кібервійська» заблокували на рахунках сепаратистів більше $ 1 млн.
«Українські кібервійська» заблокували на рахунках сепаратистів більше $ 1 млн.

Український хакер Євген Докукін повідомив, що за останні п'ять місяців на онлайн-рахунках бойовиків було заблоковано понад $ 1 млн. Про це він заявив у своєму Facebook.

 

Як йдеться у повідомленні, останнім досягненням «українських кібервійськ» стало блокування онлайн-гаманців терористів так званої «Харківської народної республіки» на ресурсах WebMoney і «Яндекс.Деньги».

 

«Після блокування попередніх рахунків терористів http://on.fb.me/1vd9nya, я заблокував нові рахунки. Це рахунки так званої Харківської Народної Республіки в системах WebMoney і Яндекс.Деньги, які вказані на glagol.su/pomoshh-proektu та інших сайтах, а також у Twitter-акаунті Долгова. В обох системах рахунки вже заблокували. WebMoney-гаманці прив'язані до рахунку WMID 351256008563, що належить Kostas з Харків, Україна. Таким чином я своїми діями зупинив фінансування тероризму в двох системах. Українські КіберВійська завдали чергового удару по сепаратистам і терористам. За червень-жовтень Українські Кібер Війська заблокували 1 мільйон доларів на 128 рахунках терористів http://on.fb.me/1ovjHPA», - повідомив Євген Докукін.

 

 

Також хакер регулярно повідомляє про блокування сайтів терористів. «Сьогодні Українські КіберВійська заблокували сайт терористів ispomodnr.ru - ІСПО МО ДНР. Операція "Відплата" триває. Вчора ми вже блокували цей сайт http://on.fb.me/1zu3LhL. Також блокуються й інші сайти», - повідомив пан Докукін.

 

У повідомленні за 16 листопада йдеться: «Сьогодні Українські Кібер Війська заблокували наступні сайти терористів: без-вести.рф, ungu .org, pravdatoday.info, bne.su, lvs-global.ru, slemtt.myjino.ru, odessa-antimaydan .com, новорус.рф, novorossia.co, nol.su, dnrepublic.info, ukrnovosti.info, donetsk-gov.su та k61.dn.ua. Також тривалий час лежали сайти ispomodnr.ru і molotpravdu .com. А також ми закрили 7 сайтів в липні, 16 сайтів у серпні, 5 сайтів у вересні, 3 сайти у жовтні та zkan.com.ua і ntribunal.info http://on.fb.me/1uqrQG5. Операція "Відплата" триває. Сьогодні лежали 49 сайтів терористів».

 

Український хакер заявив також, що «DDoS атаки - це артилерія Український Кібер Військ. Яка працює і в день, і в ночі».

 

Нагадаємо, наприкінці жовтня на сайті так званої «Центральної виборчої комісії» самопроголошеної «ЛНР» з'явилося повідомлення про скасування незаконних виборів до так званого «парламенту», що заплановані терористами на 2 листопада. «Українські кібер війська скасовують так звані вибори в "ЛНР" і "ДНР"», - йдеться в повідомленні хакерів. Патріотичні програмісти залишили на сайті також підпис: «Слава Україні!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду