Аудиторія журналів у США зросла на 2% – MPA

Аудиторія журналів у США зросла на 2% – MPA

12 Листопада 2014
3885
12 Листопада 2014
15:23

Аудиторія журналів у США зросла на 2% – MPA

3885
Аудиторія журналів у США зросла на 2% – MPA
Аудиторія журналів у США зросла на 2% – MPA

За останній рік аудиторія американських журналів зросла на 2,1%. Про це 11 листопада на конференції «Преса сьогодні і завтра: ефективні рішення і можливості» розповів медіаконсультант Пітер Массон.

 

За його словами, згідно даних дослідницької організації The Association of Magazine Media MPA такий ріст аудиторії спостерігався з вересня 2013-го до вересня 2014 року. Також організація констатувала, що більшість рекламодавців, які співпрацюють з друкованими виданнями, інвестують й у їхні цифрові платформи.

 

Нагадаємо, у Швеції, за даними Orvesto Consumer, довіра до журналів зросла, а кількість нової інформації для читачів зменшилася. За результатами іншого опитування цієї ж організації, аудиторія ЗМІ найменше уникає реклами в друкованих ЗМІ.

 

За результатами досліджень WAN-IFRA, загальний тираж щоденних газет у світі за 2013 рік зріс на 2%, але доходи від реклами знизилися на 13%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду